Mucias pisze:Ale co sie dowiedzialem to ten kluczyk z autem nie powinien sie palic przed samym odpaleniem
Kontrolki zafira 2.2 DTI 2005r
Moderator: Sebu$
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Zależy ile czekasz po przekręceniu kluczyka z odpaleniem auta ....
Ja się martwie jak coś się świeci po odpaleniu...
Muszę sprawdzić u siebie jak to jest ( Jak będę miał dostęp do auta) ... Ale u mnie raczej się świeci do puki nie odpalę auta, a błędów nie mam ...
Ostatnio zmieniony 21 lut 2016, 20:43 przez gRZENIU, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aliass
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
gRZENIU pisze:Zależy ile czekasz po przekręceniu kluczyka z odpaleniem auta ....Ja się martwie jak coś się świeci po odpaleniu...
Mucias pisze:Ale co sie dowiedzialem to ten kluczyk z autem nie powinien sie palic przed samym odpaleniemMuszę sprawdzić u siebie jak to jest ... Ale u mnie raczej się świeci dopuki nie odpalę auta, a błędów nie mam ...
Zgadza się... zwyklym ELM wykasowalem błedy i po odpaleniu auta kluczyc zniknał ale jak pojechalem sprawdzic opcomem to okazalo sie ze powinno byc tak ze przed odpaleniem auta powinno zniknac... bo komputer zapamietuje
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Kontrolka przed odpaleniem musi zgasnąć.jak nie gaśnie są błędy.gRZENIU pisze:Zależy ile czekasz po przekręceniu kluczyka z odpaleniem auta ....Ja się martwie jak coś się świeci po odpaleniu...
Mucias pisze:Ale co sie dowiedzialem to ten kluczyk z autem nie powinien sie palic przed samym odpaleniemMuszę sprawdzić u siebie jak to jest ( Jak będę miał dostęp do auta) ... Ale u mnie raczej się świeci do puki nie odpalę auta, a błędów nie mam ...
-
Mucias