Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mat86radom pisze:Jakbym swoją widział - kolor, grill i nawet Alu letnie mamy identyczne
W rzeczy samej . Ale te alu ostatni rok na letniakach, po sezonie letnim lecą na zimówki A na przyszły rok...
Ostatnio zmieniony 23 lut 2016, 17:10 przez wojtowca, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
wojtowca, możesz przypomnieć jaki zawias siedzi u Ciebie? Miałem w poprzednich dwóch autach delikatną glebę i coraz bardziej sklaniam się aby posadzić swoją czarnulkę niżej.
kacza1982 pisze:Zdjęcia piękne dodatkowo należy się ogromne za postój w takiej aurze i zrobienie fotek, szacun normalnie
A dziękuję ...
Mat86radom pisze:wojtowca, możesz przypomnieć jaki zawias siedzi u Ciebie? Miałem w poprzednich dwóch autach delikatną glebę i coraz bardziej sklaniam się aby posadzić swoją czarnulkę niżej.
W tej chwili mam sprężyny sportowe wraz z amorami przednimi z firmy SUPERSPORT ale ile jest niżej nie potrafię Ci powiedzieć, jedynie możesz wywnioskować po fotkach z początku mojego wątku. Mam już kupione zawieszenie gwintowane i czekam do wiosny żeby założyć razem z letniakami.
Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci
A ja k...a nadal nie kupiłem takiego kompletu... zazdroszczę, ale z moim zapasem czasu na modyfikacje i nawet naprawy jest tak kiepsko ostatnio, że nawet jeżeli kupię to założę za miesiąc albo później...