[B] - Sumik - Zafira B OPC - 2.0 T, 241KM - 2007r.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
muszę swojej pokazać bo u mnie we wrzesniu okrągłe urodzinki
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
ciekaw jestem czym będziesz jeździł :>
Ostatnio zmieniony 08 mar 2016, 22:46 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Chwilę ze sobą chodziliśmy Wiedziała co bierze i na co się pisze Jak się poznaliśmy to już wiedziałą że miałem świra na tym punkcie, jednak muszę przyznać że po ślubie troszkę przystopowałem i sprzedałem mojego SRAD-a (GSX-r 750)gRZENIU pisze:Żona chyba bardzo dobrze wie co lubisz ...
Jednak nie wyrosłem z jednośladów.Może widzieliście że na jednym ze zdjęć w tle stoi i czeka na swoją kolej dość leciwy klasyk WSK
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Ładny stół dostałeś efekt rozbitej szyby
No ja bym miałem problem z wyborem... Jest tam jakiś Shelby do wyboru? super prezent gratulacje Żonki
Edit: juz wiem że nie ma Shelby ale za to Viper jest
No ja bym miałem problem z wyborem... Jest tam jakiś Shelby do wyboru? super prezent gratulacje Żonki
Edit: juz wiem że nie ma Shelby ale za to Viper jest
Ostatnio zmieniony 10 mar 2016, 07:20 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sumik
- Zafiromaniak
Dostałem przejażdżkę po torze, stolik to inna bajka. Zakupiliśmy z żona jak meblowaliśmy pokój. Zawsze podobał mi się taki efekt. Nie ukrywam że swoje kosztował ale nadrabia wyglądem Jest tylko jeden mały problem. Stolik o wymiarach 60x100 cm waży ponad 40 kg...Maćku pisze:Ładny stół dostałeś efekt rozbitej szyby
Co do przejazdów to tak jak piszesz jest możliwość jazdy Viperem. Uwielbiam Muscle Cary (kiedyś z kumplem chcieliśmy kupić starego Chargera) jednak jestem za GTR-em.
Oglądałem kiedyś na National Geo superfabryki i jestem w szoku jak składają to auto. W sterylnych warunkach w obojętnej atmosferze... W ogóle jak dla mnie to GTR jest chyba najbardziej zaawansowanym technologicznie samochodem torowym. No i ta procedura startowa z napędem na 4 koła
Ostatnio zmieniony 10 mar 2016, 10:28 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sumik
- Zafiromaniak
Dzisiaj w końcu udało się ogarnąć wszystko do kupy tak jak powinno to wyglądać. Leciałem na zlot w Tychach więc wypadało żeby Zośka dobrze się zaprezentowała
Całość została już zmontowana jakiś czas temu jednak nie było czasu żeby przerobić (ukryć) instalacje gazową Na szczęście między przepustnicą a zbiorniczkiem wyrównawczym płynu hamulcowego znalazło się miejsce na wtryskiwacze Całość zniknęła a na silniku w końcu widać napis OPC.
Jak tylko znajdę chwilę to nakręcę jakiś filmik z dziwiękiem BOV-a. Kilka już nakręciłem podczas jazdy jednak był problem żeby coś usłyszeć bo pęd wiatru był za duży.
Całość została już zmontowana jakiś czas temu jednak nie było czasu żeby przerobić (ukryć) instalacje gazową Na szczęście między przepustnicą a zbiorniczkiem wyrównawczym płynu hamulcowego znalazło się miejsce na wtryskiwacze Całość zniknęła a na silniku w końcu widać napis OPC.
Jak tylko znajdę chwilę to nakręcę jakiś filmik z dziwiękiem BOV-a. Kilka już nakręciłem podczas jazdy jednak był problem żeby coś usłyszeć bo pęd wiatru był za duży.
- Sumik
- Zafiromaniak
Wrzucam tak jak obiecałem. Jakość dźwięku może nie jest powalająca ale miałem do dyspozycji tylko telefon.
Blow Off:
https://www.youtube.com/watch?v=_R3uhvv5-5Q
Wydech / przód downpipe 2,5" bez katów, środek przelot, tył seria:
https://www.youtube.com/watch?v=4RuFRtjG_ps
Blow Off:
https://www.youtube.com/watch?v=_R3uhvv5-5Q
Wydech / przód downpipe 2,5" bez katów, środek przelot, tył seria:
https://www.youtube.com/watch?v=4RuFRtjG_ps
- Sumik
- Zafiromaniak
Bardzo dziękujęMaćku pisze:miałem okazję oglądać ją wczoraj bardzo ładna sztuka
Tak jak piszesz. Kwestia gustu. Mnie osobiście się podobają Wyglądają tak nietypowo. Poza tym nie za bardzo jest co z nimi zrobić. Wsadzenie poliftowych nie za wiele by zmieniło, a niestety nie ma żadnych zamienników jak do niektórych modeli aut.Maćku pisze:tylne światła mi tylko nie pasują
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER