[B] - fredas - i jego zocha 1,9cdti 120km 2007/8
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- rafant4011
- Zafiromaniak
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Ja miałem tak na początku. Jednak nie piach i błoto było problemem. Podobno przez tą klapkę da się sprawnie ogarnąć wymianę oświetlenia. W moim przypadku w grę wchodzi żarnik z przetwornicą. Po 20 minutach obdzierania ręki i nadgarstka stwierdziłem że szybciej pójdzie jak odkręcę zderzak i wyjmę lampy. Tak też było. Mając lampy na ziemi również chwilę mi zeszło. AFL w środku to jakaś abstrakcja... Silniczki, linki, kabelkifredas pisze:ostatnio wymieniałem żarówe i
Z tego miejsca chciałem pozdrowić projektanta, który wymyślił wymianę żarnika poprzez dziurę w nadkolu. Idiota...
Masz to samo co ja... Miedzy 110 a 140 delikatnie bije kierownica...fredas pisze:znalazłem winnego całego zamieszania który spędzał mi sen z powiek jest to prawa strona napędu chyba przegub wewnętrzny który na postoju jest luźny i napie....a po lekkim uniesieniu następuje błoga cisza
Niestety dostępny jest tylko jako cała półoś. Cena w hurcie to jakieś 1100 zł. Chodzi o dobrą firmę. Bo w sumie tylko jest dostępny oryginał z GKN. Na Alle kupisz jakiś zamiennik jednak nie ma on nawet firmy za ok 210 zł
Ostatnio zmieniony 15 mar 2016, 22:41 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
- fredas
- Zafiromaniak
- Imię: Ryszard
- Auto: Opel Zafira B
- Model: ZB
święte słowa MarcinieSumik pisze:Z tego miejsca chciałem pozdrowić projektanta, który wymyślił wymianę żarnika poprzez dziurę w nadkolu. Idiota...
EDIT
tak Piotrze i doszedłem do sedna sprawy żona w końcu zobaczy mnie przy innych zajęciach
EDIT
nie całkiem bo u mnie to łupało na postoju :>Sumik pisze:fredas napisał/a:
znalazłem winnego całego zamieszania który spędzał mi sen z powiek jest to prawa strona napędu chyba przegub wewnętrzny który na postoju jest luźny i napie....a po lekkim uniesieniu następuje błoga cisza
Masz to samo co ja... Miedzy 110 a 140 delikatnie bije kierownica...
Niestety dostępny jest tylko jako cała półoś. Cena w hurcie to jakieś 1100 zł. Chodzi o dobrą firmę. Bo w sumie tylko jest dostępny oryginał z GKN. Na Alle kupisz jakiś zamiennik jednak nie ma on nawet firmy za ok 210 zł
Ostatnio zmieniony 16 mar 2016, 01:36 przez fredas, łącznie zmieniany 1 raz.