[B] - cdd3600 - ZB 1.8 2008
No i dmuchawa naprawiona. Wymieniona na uzywany oryginal i wieje, az milo demontaz po krokach, ktore opisal rafant4011. WIELKIE DZIEKI Koszt to tylko koszt dmuchawy czyli u mnie dalem 35 funtow. Reszta powolutku rozkrecona i skrecona.
Przy okazji chcialbym sie dowiedziec (czysta ciekawosc) ile kosztuje zalozenie podtlenku gazolotu w pl do 1.8 ??
Moze by pomyslal o LPG
Pozostalo cholerne osiwetlenie tablicy i wymiana srodkowego tlumika bo cos buczy A tak to nic tylko "lac i jechac"
Przy okazji chcialbym sie dowiedziec (czysta ciekawosc) ile kosztuje zalozenie podtlenku gazolotu w pl do 1.8 ??
Moze by pomyslal o LPG
Pozostalo cholerne osiwetlenie tablicy i wymiana srodkowego tlumika bo cos buczy A tak to nic tylko "lac i jechac"
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
To tylko takie gdybanie
Czas sie wziac za podswietlenie tablicy... moze ktos podpowie co moze byc ?
Mialem przypadek ze wyciagnalem postojowki, wlozylem ledy i nie zaswiecily. Bo wyjeciu kluczyka i odpaleniu ze 2-3 razy zaczely normalnie swiecic. Moze tak byc z podswietleniem rejestracji ?? Nie mam narazie jak sprawdzic, ale moze ktos cos kojarzy u siebie, znajomych ?
Czas sie wziac za podswietlenie tablicy... moze ktos podpowie co moze byc ?
Mialem przypadek ze wyciagnalem postojowki, wlozylem ledy i nie zaswiecily. Bo wyjeciu kluczyka i odpaleniu ze 2-3 razy zaczely normalnie swiecic. Moze tak byc z podswietleniem rejestracji ?? Nie mam narazie jak sprawdzic, ale moze ktos cos kojarzy u siebie, znajomych ?