[B] - Sumik - Zafira B OPC - 2.0 T, 241KM - 2007r.
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Tak jak piszą wyżej. W dieslu też się da. I efekt również jest zacny.
Tylko trzeba pamiętać że należy go dobrze zamontować
https://www.youtube.com/watch?v=y0fGuj2QBYs
Tylko trzeba pamiętać że należy go dobrze zamontować
https://www.youtube.com/watch?v=y0fGuj2QBYs
Ostatnio zmieniony 20 mar 2016, 21:34 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Sumik
- Zafiromaniak
Dzisiaj znowu wielka podróż Ponownie zagościliśmy w Maxton Design jednk już w celu przymiarki.
Podczas przymiarek okazało się że ospoilerowanie dopełnia charakter OPC Tak więc zdecydowałem się na zakup pozostałych elementów ( spliter został mi ofiarowany przez Wojtiego, dzięki za współpracę ) Nie zakupiłem dokładki spoilera klapy, ale dla zainteresowanych całym pakietem stylistycznym wrzucę zdjęcia jak to się prezentuje.
Ogólnie szał Niby nic wielkiego, a taki efekt
Dodatkowo poprosiłem chłopaków z Maxtona o kilka naklejek. Na początku nie wiedziałem gdzie się one znajdą. Ale pod blokiem przymierzyłem i są:
Dodatkowo przypomnieło mi się że od Fmic też dostałem naklejkę. Jednak stwierdziłem że wrzucę tylko Performance
W wolnym tłumaczeniu oznacza to wydajność/osiągi. Czyli to co (niebawem stanie się z silnikiem) siedzi pod maską
Podczas przymiarek okazało się że ospoilerowanie dopełnia charakter OPC Tak więc zdecydowałem się na zakup pozostałych elementów ( spliter został mi ofiarowany przez Wojtiego, dzięki za współpracę ) Nie zakupiłem dokładki spoilera klapy, ale dla zainteresowanych całym pakietem stylistycznym wrzucę zdjęcia jak to się prezentuje.
Ogólnie szał Niby nic wielkiego, a taki efekt
Dodatkowo poprosiłem chłopaków z Maxtona o kilka naklejek. Na początku nie wiedziałem gdzie się one znajdą. Ale pod blokiem przymierzyłem i są:
Dodatkowo przypomnieło mi się że od Fmic też dostałem naklejkę. Jednak stwierdziłem że wrzucę tylko Performance
W wolnym tłumaczeniu oznacza to wydajność/osiągi. Czyli to co (niebawem stanie się z silnikiem) siedzi pod maską
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
- Sumik
- Zafiromaniak
Dzięki za miłe słowa. Cieszy mnie to że autko się spodobało. Stylistycznie to już chyba koniec. Pozostały sprężyny -20 i chętnie polakierowałbym lampy w środku na czarno jednak dalej nie mam odwagi ich rozebrać.
Na chwilę obecną nie mam co robić przy Zośce. Fundusze nie pozwalają na dalsze działania. Dorabiam robiąc przy innych furach
Dzisiaj dłubałem przy Astrze H OPC. Jakiś czas temu usunąłem znaczek z klapy.
W zeszłym tygodniu właściciel kupił nieziemskie tylne lampy:
Jednak do całości brakowało czarnej listwy,
i kozackiego znaczka.
Tutaj było troszkę roboty (oklejanie, podkład i baza. Następnie odklejanie, czyszczenie i clar). Uffff... Ale efekt zaje.....
Na chwilę obecną nie mam co robić przy Zośce. Fundusze nie pozwalają na dalsze działania. Dorabiam robiąc przy innych furach
Dzisiaj dłubałem przy Astrze H OPC. Jakiś czas temu usunąłem znaczek z klapy.
W zeszłym tygodniu właściciel kupił nieziemskie tylne lampy:
Jednak do całości brakowało czarnej listwy,
i kozackiego znaczka.
Tutaj było troszkę roboty (oklejanie, podkład i baza. Następnie odklejanie, czyszczenie i clar). Uffff... Ale efekt zaje.....
- Czesławo Moreno
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 1.8 +
- Oznaczenie silnika: Z18XER