[A] - wojtowca - Moja "Zośka" 2,2DTI 2002r SELECTI
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Z racji, że dzisiaj powiało wiosną to postanowiłem wyczyścić autko po zimie i podarowałem Zosi troszkę detailingu... zasłużyła na to
i piękne klubowe rameczki
Z racji, że dzisiaj powiało wiosną to postanowiłem wyczyścić autko po zimie i podarowałem Zosi troszkę detailingu... zasłużyła na to
i piękne klubowe rameczki
Proszszsz...gRZENIU pisze:Wojtek nie chodziło mi o Twoje auto ... Choć poskąpiłeś prezentacji Zosi z jej wnętrza Musisz to nadrobić ...
Ostatnio zmieniony 19 mar 2016, 22:57 przez wojtowca, łącznie zmieniany 2 razy.
- Czesławo Moreno
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 1.8 +
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Nie ma to jak nadrobić zaległości ... Zawsze lepiej późno niż wcale Zośka prezenci się świetniewojtowca pisze:gRZENIU napisał/a:
Wojtek nie chodziło mi o Twoje auto ... Choć poskąpiłeś prezentacji Zosi z jej wnętrza Musisz to nadrobić ...
Proszszsz...
Ps. Wojtek, a jak trzymają się dywaniki po 10 miesiącach użytkowania Bo u mnie szykuje się zmiana i zastanawiałem się nad kupnem w salonie, ale cena 250 zł
- wojtowca
- Zafiromaniak
Spód dywaników jest dość porowaty i są one idealnie skrojone także nic się nie rusza, przesuwa. Gość do zestawu dołożył jeszcze kołki montażowe ale nie trzeba ich używać. Jak dla mnie wykon i użytkowanie oceniam na bdb.gRZENIU pisze:
Ps. Wojtek, a jak trzymają się dywaniki po 10 miesiącach użytkowania Bo u mnie szykuje się zmiana i zastanawiałem się nad kupnem w salonie, ale cena 250 zł
Mam takie same autko od niedawna i póki co jestem naprawdę zadowolony życze ci bezawaryjnośc i szerokości na drodze kolego
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
wojtowca, muszę i ja swoją posadzić w dół :> , Twoja wygląda idealnie na tym zawiasie
- wojtowca
- Zafiromaniak
Kolejny etap mojej przygody z Zafirą zakończony . Nie wytrzymałem już i odziałem Zośke w letni zestaw toczący. Banan na mordzie wyskakuje tylekroć ile razy otwieram drzwi do garażu. Normalnie muszę się pochwalić bo nie "wytrzymia".
Ps1. na chwilę obecną Zafira stoi na sprężynach sportowych ale po weekendzie zakładam gwint bo tył za bardzo jest w górze (fotki też wstawię po wymianie).
Ps2. opony to YOKOHAMA db decibel E70, zobaczymy jak będą się sprawować we winklach
Ps1. na chwilę obecną Zafira stoi na sprężynach sportowych ale po weekendzie zakładam gwint bo tył za bardzo jest w górze (fotki też wstawię po wymianie).
Ps2. opony to YOKOHAMA db decibel E70, zobaczymy jak będą się sprawować we winklach
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
wojtowca, jest moc wygląda obłędnie na tym kółku