Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie wiem jaki masz rozmiar masz na oku ale jak dla mnie zawsze jedne felgi robiły kolosalne wrażenie. Schmidt TH line, swoje kosztują ale są nie do zajechania no i dodatkowo ten efekt. Tak wyglądają w czarnym Vanie:
Sumik przesadziłeś z ta propozycją
Nowosc w naszej ofercie ! Super felgi firmy SCHMIDT. Posiadamy pelna oferte felg z tej firmy. Przykladowa cena za felgi z serii TH-LINE ( jak na filmie ), rozmiar > 18" 8.5j et 31 + 10.5j et33 5x112 - 14200zl
Posiadamy pelna oferte felg z firmy SCHMIDT.
Tyle kasy to nie wiem kto wydaje na felgi i to 18*
Mam teraz takie 17 tki które bardzo mi sie podobaja ale czy zmieniać na większe? http://felgi-niemieckie.pl/1848/produce ... liert.html
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2016, 21:36 przez Wojti, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Fajne felgi były w Mercedesie SLR Maclaren w stylu łopatek silnika odrzutowego, ale takich chyba nie produkują w rozmiarze do opelka.
Załączniki
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Bardzo dziękuje za liczne pomysły nadal jestem w kropce...
Korzystając z pięknej pogody wymyłem filtr odmy w benzynie ekstrakcyjnej
serce zfirki
Znowu będzie kilka miesięcy spokoju i ładny zapach w kabinie
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he