Mowisz o tym złotym wielonezycznym tłumaczuWojti pisze:Bardzo funkcjonalna rzecz
Zobaczcie jakie to uniwersalne urzadzenie. Jak wyjmujesz je spod siedzenia lub z bagaznika to jestes kazdemu wszystko wytlumaczyc. Nie wazne jakiej jest nacji
U siebie też mam FlexOrganizer i mam takie zaczepy jak Bodek, są to uchwyty na torby z zakupami, w serwisie kosztuje około 5 zł. Tunio999 ma uchwytu do przegrody z siatki organizującej powierzchnię w bagażniku.Bodek pisze:Rzecz bardzo przydatnaTunio999 pisze:Dzisiaj dołożyłem do Zośki FLEX ORGANIZER
[url=http://motoimage.pl/gky_uploads/2016/04/1459531805-1500-x-844px-DSC_0321.JPG]Obrazek[/URL]......
Ja mam inne uchwyty:
Obrazek
Tak, mam przykręcane - Moja Zocha nie miała fabrycznie szyn FLEX ORGANIZER dlatego mam przykręcane. Tylko te, które miały od razu założone szyny to mają pasy na zatrzaski.rafant4011 pisze:Wojtek, Pasy w trzecim rzędzie masz przykręcone na stałe??? U mnie są odpinane na zatrzaski.
Mam trzy sztuki na każdą stronę - sąTunio999 pisze:Właśnie sobie takie zamówiłemBodek pisze:Ja mam inne uchwyty:
Tak montowałem ją na klej - czarny na bazie silikonu - nazwy nie pamiętam. Ale dodatkowo też dawałem taśmę dwustronną Aby pełniła rolę uszczelki.URIEL71 pisze:czy mocowałeś ją tylko na kleju
Tak dotykała dlatego wymieniłem antenę z ruchomym batemURIEL71 pisze: czy owiewka nie dotyka do anteny przy otwarciu ?