Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zanim kupisz auto, mozesz wstępnie potiwerdzić przebieg przez historie napraw gwarancyjnych w Centrali GM w Warszawie. Podając vin, uprzejmy Pan poda wam przy jakim przebiegu była wykonana ostatnia naprawa gwarancyjna, tel 22 606 16 49
Tydzień temu dzwoniłem, bo kolega szuka zafirki - telefon działał, miły pan przez telefon podał kiedy pojazd był serwisowany po raz ostatni i przy jakim przebiegu.
Wystarczyło podać numer VIN i oczywiście grzecznie poprosić
Dodzwonilem sie, chociaz nie bylo latwo chyba lacznie z 20 telefonow o roznych porach, ale wkoncu poinformowali, ze przy 25kkm byl ostatni wpis gwarancyjny, czyli prawdopodobny przebieg. dzieki za numer.
Dziś zadzwoniłem, bardziej w sprawie CarPass'u się o coś dowiedzieć i się potwierdziło wszystko. Zosia ma licznik nie kręcony. Za pierwszym razem, Pan miło, kompetentnie i bez problemów podał to wszystko
gosia, przeciez jak naprawili to nie masz co sie martwic, bo juz Ci sie to cos drogiego nie zepsuje
terek, mozesz podac odrazu maila, bo nie znalazlem na ich stronie
Dzisiaj do nich napisałem. Odpowiedź superekspresem, 6 minut. Dostałem za to dziwną informację:
"Przebiegu niestety nie mozemy potwierdzic, poniewaz niniejszy samochod nie mial ani jednej odnotowanej naprawy w okresie gwarancyjnym w ASO (w naszym systemie ewidencji) !!!"
Trochę się zdziwiłem. Mam 2 wpisy KS ze stemplami firm z Niemiec.