Zafira B 2.0 Turbo OPC "opel zafira"
Moderator: Tunio999
Zafira B 2.0 Turbo OPC "opel zafira"
Witam Wszystkich.
Jestem w trakcie poszukiwania Zafiry B w opcji OPC. Niedaleko ode mnie znalazłem jedną sztukę, którą jestem zainteresowany. Może ktoś coś o niej już wie, ewentualnie jest ktoś z tych okolic , kto mógłby na nią rzucić okiem, chętnie przy tym będę
Zdjęcia z ogłoszenia, słabej jakości.
Link do ogłoszenia : Ogłoszenie
Przegrzebując inne ogłoszenia, natknąłem się na ogłoszenie tego samego samochodu z przed roku link . Samochód wg. tych dwóch ogłoszeń zrobił w ciągu roku ponad 50k km, a cena poleciała w dół o 10tys...
Pozdrawiam serdecznie i dzięki za pomoc
Jestem w trakcie poszukiwania Zafiry B w opcji OPC. Niedaleko ode mnie znalazłem jedną sztukę, którą jestem zainteresowany. Może ktoś coś o niej już wie, ewentualnie jest ktoś z tych okolic , kto mógłby na nią rzucić okiem, chętnie przy tym będę
Zdjęcia z ogłoszenia, słabej jakości.
Link do ogłoszenia : Ogłoszenie
Przegrzebując inne ogłoszenia, natknąłem się na ogłoszenie tego samego samochodu z przed roku link . Samochód wg. tych dwóch ogłoszeń zrobił w ciągu roku ponad 50k km, a cena poleciała w dół o 10tys...
Pozdrawiam serdecznie i dzięki za pomoc
- Załączniki
-
- Zafira B Mogilno
- 6170189997.jpg (27.63 KiB) Przejrzano 987 razy
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Ktoś pisał na Forum, żeby tą okolicę omijać szerokim łukiem
Ktoś pisał na Forum, żeby tą okolicę omijać szerokim łukiem
Ostatnio zmieniony 09 maja 2016, 21:50 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Sprzedający jest drugim właścicielem w PL, kupił go od znajomego, ale wcześniej był uszkodzony - przód wymieniany, sporo elementów malowanych, także po bokach , po czołówce chyba się obijał jeszcze. Generalnie mógł pochodzić od znanego rzeźnika Zosiek z Mogilna, ale pewny nie jestem. Oglądać nie byłem, temat odpuściłem, nie wiem jak został zrobiony.
Temat do zamknięcia, dzięki za zainteresowanie. Tak jak ktoś gdzieś kiedyś pisał i Bodek przypomniał, Mogilno omijać z daleka.
Temat do zamknięcia, dzięki za zainteresowanie. Tak jak ktoś gdzieś kiedyś pisał i Bodek przypomniał, Mogilno omijać z daleka.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne