[B] - Wojti- 2,0T OPC 241 KM- 2006
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Mialem takie fele u siebie i powiem ze sa super. Jednak jest problem. Maja tak duze ET ze znikaja w nadkolach. Bedziesz musial wrzucic dystans. Zobacz jak wyglada moja Zosia przed dystansem i po. Do tego ja tez mam conti 5p i musze powiedziec ze nawet przy 235 nie ma trakcji. Przy twojej mocy przemyslalbym zmiane opon na bardziej wyczynowe.
Jak juz ogarniesz te felgi i do tego dystans to wrzuc sprezyny ProKit z Eibacha. Prosze Cie zrob to A wtedy sam zadzwonie do jakiejs redakcji zeby Cie odwiedzili i przeprowadzili wywiad i fotorelacje jak to prezentuje sie najbardziej kozacka Zoska w Polsce
Masz juz wszystko co trzeba: moc, wyglad a do tego brakuje kozackiego kola i delikatnego obnizenia.
Popraw jej wlasciwosci jezdne i bedzie cacy
Jak juz ogarniesz te felgi i do tego dystans to wrzuc sprezyny ProKit z Eibacha. Prosze Cie zrob to A wtedy sam zadzwonie do jakiejs redakcji zeby Cie odwiedzili i przeprowadzili wywiad i fotorelacje jak to prezentuje sie najbardziej kozacka Zoska w Polsce
Masz juz wszystko co trzeba: moc, wyglad a do tego brakuje kozackiego kola i delikatnego obnizenia.
Popraw jej wlasciwosci jezdne i bedzie cacy
Ostatnio zmieniony 28 maja 2016, 16:32 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Marcin spokojnie daj mi trochę czasu bo trzeba mieć co robić a nie wszystko od razu
Jeśli chodzi o odsadzenie ET teraz mam 35 a nowe felgi OPC maja 43 czyli chowają się do środka o 8 mm ale ja mam dystanse które były już jak kupiłem auto z Niemiec
z przodu 8mm(chyba)
z tyłu 12 mm(chyba)
Czyli całość wraca do ustawień fabrycznych
Co do sprężyn nie mówię że nie ale ...czas pokarze
Jeśli chodzi o odsadzenie ET teraz mam 35 a nowe felgi OPC maja 43 czyli chowają się do środka o 8 mm ale ja mam dystanse które były już jak kupiłem auto z Niemiec
z przodu 8mm(chyba)
z tyłu 12 mm(chyba)
Czyli całość wraca do ustawień fabrycznych
Co do sprężyn nie mówię że nie ale ...czas pokarze
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Oznaczenie silnika: z20leh
No niestety moje szczęście zawsze pod wiatr Kolega Marcin (veron z Opel Klub Polska Zafira ) rozmyślił się i odesłał mi pieniądze na konto Lipa straszna i na razie temat felg znowu się odwleka .....może kolega Sumik coś wymyśli ....
Na pocieszenie przyszła paczka z Niemiec z firmy
http://shop.klasenmotors.com/Opel/Zafira/
kolektor dolotowy o zwiększonej przepustowości + większy dolot do przepustnicy 58mm
Zafirka jedzie w sobotę do BRK Tuning na wymianę i strojenie zobaczymy ile mocy da to cudo
Na pocieszenie przyszła paczka z Niemiec z firmy
http://shop.klasenmotors.com/Opel/Zafira/
kolektor dolotowy o zwiększonej przepustowości + większy dolot do przepustnicy 58mm
Zafirka jedzie w sobotę do BRK Tuning na wymianę i strojenie zobaczymy ile mocy da to cudo
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Wojti, ten kolektor daje najwięcej na turbo hybrydzie lub co s większego.ale przyrost powinien być.ja akurat kupiłem z EDS-a
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER