[A] gRZENIU - Z20LET , Zafira A OPC, 192 PS,2002 ArdenBlau
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
bardziej elektryczno/elektroniczne połączone z iluminacjami laserów i wodo trysków https://d-w24.ppstatic.pl/g2/0f/99/7d/2 ... 375_p.jpeg, ale nie będę wychodził przed szwregtomekx9 pisze:rafant4011 jakieś ciekawe fanty mechaniczne? A może kompletny wydech kwasowy?
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Dziękuję za miłe słowa... Karol mio było poznać
Ps. Maćku nie każdemu wszystko się musi podobać , a oprócz spawania wszystko wykonywałem sam ( dopasowywanie, pasowanie , mierzenie, itp. ). Ja z efektu końcowego jestem zadowolony. Mimo iż może nie wszystko jest zrobione profesjonalnie przez specjalistów ...
Ps. Maćku nie każdemu wszystko się musi podobać , a oprócz spawania wszystko wykonywałem sam ( dopasowywanie, pasowanie , mierzenie, itp. ). Ja z efektu końcowego jestem zadowolony. Mimo iż może nie wszystko jest zrobione profesjonalnie przez specjalistów ...
Ostatnio zmieniony 07 cze 2016, 23:08 przez gRZENIU, łącznie zmieniany 1 raz.
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
warzo, ledwo dałem rade dotrzymać tempa z takim maserakiem
Było tak :
A po modach jest:
Jak zauważycie zmieniłem CID-a na Mida aby mieć komp. pokładowy. Grafika Mid-a nie powala , ale lepiej mieć taką, niż nie mieć wcale Nie obyło się bez dokładania kabelków. Jak by ktoś zmieniał Cid-a na Mid-a , to brakuje trzech kabelków w wiązce do manetki , masy , pinu funkcji mode i reset .
Do tego wszystkiego Zosia na pierwszą rocznicę otrzymała nową skórę na kierownicy. Jak likwidujemy zmarszczki to konsekwentnie po mału wszystkie ...
Żeby Zośka nie czuła niedosytu to dostała nowy olej Valvoline 5W50 i filtry wraz z kabinowym ...
dobre .... Ale wylądowała u mnie stacja multimedialna 2din wraz z rejestratorem jazdy i kamerą cofania ....rafant4011 pisze:tomekx9 napisał/a:
rafant4011 jakieś ciekawe fanty mechaniczne? A może kompletny wydech kwasowy?
bardziej elektryczno/elektroniczne połączone z iluminacjami laserów i wodo trysków
Było tak :
A po modach jest:
Jak zauważycie zmieniłem CID-a na Mida aby mieć komp. pokładowy. Grafika Mid-a nie powala , ale lepiej mieć taką, niż nie mieć wcale Nie obyło się bez dokładania kabelków. Jak by ktoś zmieniał Cid-a na Mid-a , to brakuje trzech kabelków w wiązce do manetki , masy , pinu funkcji mode i reset .
Do tego wszystkiego Zosia na pierwszą rocznicę otrzymała nową skórę na kierownicy. Jak likwidujemy zmarszczki to konsekwentnie po mału wszystkie ...
Żeby Zośka nie czuła niedosytu to dostała nowy olej Valvoline 5W50 i filtry wraz z kabinowym ...
Ostatnio zmieniony 09 cze 2016, 21:04 przez gRZENIU, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
Za szkice adaptera przepustnicy i adaptera pod czujnik doładowania, dziękuję kolegom Michałowi wampir11111 i Marcina Sumik , dla was wielkie zaoszczędziło mi to dużo czasu [/quote]
gRZENIU niema za co dla mnie to byla przyjemnosc Co do ICKA to patent z kolanem sie sprawdza Czekam na wyniki.
ps. Ladna robota z ta stacja 2din
gRZENIU niema za co dla mnie to byla przyjemnosc Co do ICKA to patent z kolanem sie sprawdza Czekam na wyniki.
ps. Ladna robota z ta stacja 2din
Ostatnio zmieniony 09 cze 2016, 22:41 przez wampir11111, łącznie zmieniany 1 raz.