Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jak by kolega Maćku chciał sprzedać przedni grill to proszę o info
Płacę i daje w zamian swój aby było co założyć
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
No Maciej ale Zocha strzeliła focha . Oby wróciła do siebie.
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
wojtowca pisze:No Maciej ale Zocha strzeliła focha . Oby wróciła do siebie.
Focha ona mi to na złość robi przed Zlotem budżet zaś się uszczupli na jesień, bo młodemu trzeba opłacić przedszkole, a ona jak poczuła wkład nowych części tak by żarła dalej i dalej mam nadzieję, że się nasyci, bo LPG to nie wsadzę za 3 lata
Maćku pisze: mam nadzieję, że się nasyci, bo LPG to nie wsadzę za 3 lata
Ty, a może właśnie ona broni się w ten sposób przed tym LPG!?
Leonardo da Vinci
Wczoraj poradziłem sobie ze stukami już tak mnie to irytowało, że nie odpuściłem jej i w deszczu tak długo grzebałem, że znalazłem śruba od łącznika stabilizatora sie poluzowała jakim cudem po przwie 5 miesiącach użytkowania nie mam pojęcia
Maciej Graty ... a tak nawiasem kiedy śląski SPOT?
Ostatnio zmieniony 20 cze 2016, 23:50 przez wojtowca, łącznie zmieniany 1 raz.
Leonardo da Vinci
Panowie chcą nie chcąc dla mnie to było wielkie zaskoczenie takie wyróżnienie tym bardziej, że ani felga nie przygotowana ani lakier oraz auto nie zupełnie w stylu zbliżonym do Irmschera jeszcze, ale jest motywacja do dokończenia pakietu.... Jeszcze raz pragnę podziękować
Co do spota hmmm w sierpniu mam 60 mojego ojca wraz z impreza przejścia na zasłużony odpoczynek po 33 latach pracy i wesele kuzyna więc w Sierpniu nie zorganizuję nic... a co do niespodzianek to dajcie znać wcześniej by moja Ewka mogła wziąć wolne w razie czego