Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trochę zabawy było. Nie jestem lakiernikiem ani cokolwiek z tego pokroju, ale efekt końcowy może być.
Lepsze to niż dziura, która była wcześniej.
Teraz tylko czekam, aż pojawi się w dobrej cenie oryginał
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Na zdjęciach nie widać różnicy prawie jak oryginał . Pomysł dobry sam kombinowałem z zaślepką ale w końcu kupiłem za 80zł używany na dodatek bez blaszki z tyłu bo nic innego nie było bo to faktycznie rarytas ta zaślepka
Ostatnio zmieniony 04 lip 2016, 21:35 przez wamka18, łącznie zmieniany 1 raz.
gRZENIU pisze:Pomysł , ale jak dla mnie o wykonanie mogłeś bardziej się postarać :>
Tak. Masz rację.
I możesz też za parę dni pokazać jak to zrobisz osobiście ...
Zapraszam oczywiście ....
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
gRZENIU pisze:Pomysł , ale jak dla mnie o wykonanie mogłeś bardziej się postarać :>
Tak. Masz rację.
I możesz też za parę dni pokazać jak to zrobisz osobiście ...
Zapraszam oczywiście ....
Robiłeś to dla siebie i twojej Zofii a to jest ważne swoją drogą to chciałbym zobaczyć to w wykonaniu Grześka jak mi wiadomo to wszystkiego nie musi się umieć
Wiem że Sebu$ umie lepiej i widocznie potrzebuję małego wsparcia więc napewno skorzystamy z zaproszenia, aby pomóc zrobić jak trzeba ...
....
przy okazji rozpoczęcie grillowania i Micro Zlot OPC
cdn ....