[A] - michał0987 - 2.0 turbo OPC 2002
- michał0987
- Mieszkaniec
- Imię: Michał
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20let
- Kontakt:
Widziałem tego stwora w ogłoszeniu. Przeraziły mnie te wydechy i coś na przednich lampach
Ale i tak gratuluję zakupu. W końcu to OPC
Ale i tak gratuluję zakupu. W końcu to OPC
Tipo 1.6 '92
Vectra A 2.0 GT '93
A4 B5 1.8T '00
Zafira A 1.8 '03
http://www.zafiraklub.pl/forum/viewtopic.php?t=22267
Vectra A 2.0 GT '93
A4 B5 1.8T '00
Zafira A 1.8 '03
http://www.zafiraklub.pl/forum/viewtopic.php?t=22267
- michał0987
- Mieszkaniec
- Kontakt:
Witam trochę mnie nie było ale zaraz się nadrobi
Kilka zdj tel więc bez szału
A teraz to co zrobiłem od ostatniej wizyty tutaj
1 Opony 2szt przód, miałem straszny dylemat co kupić, zaryzykowałem i kupiłem goodride(chińczyki) 225/45/17 z rantem ochronnym, opinie na internetach mają taką sb ale ja jestem bardzo zadowolony nic nie szumi, nie bije, hamuje bardzo dobrze czy to na mokrej czy suchej nawierzchni, ogólnie dobra oponka.
2 Żarówki PHILIPS H7 X-treme Vision +130% w światła mijania powiem tak coś tam polepszyły ale nie zrobiły na mnie wrażenia, może przez to że klosze są w bardzo dobrym stanie i zwykła żarówka też świeci dobrze.
3 Białe led w postoje zwykłe z marketu dają rade.
4 Białe led w podświetlanie rejestracji tak jak wyżej marketowskie ale efekt bardzo dobry.
5 Dołożenie prawego tylnego światła przeciwmgłowego.
6 Białe led w lampkę kabiny.
7 Przeszczep podświetlanych daszków z omegi.
PLANY
Odświeżenie felg
Wymiana podświetlenia na biały ( zegary daszki itd)
Pozdrawiam
Kilka zdj tel więc bez szału
A teraz to co zrobiłem od ostatniej wizyty tutaj
1 Opony 2szt przód, miałem straszny dylemat co kupić, zaryzykowałem i kupiłem goodride(chińczyki) 225/45/17 z rantem ochronnym, opinie na internetach mają taką sb ale ja jestem bardzo zadowolony nic nie szumi, nie bije, hamuje bardzo dobrze czy to na mokrej czy suchej nawierzchni, ogólnie dobra oponka.
2 Żarówki PHILIPS H7 X-treme Vision +130% w światła mijania powiem tak coś tam polepszyły ale nie zrobiły na mnie wrażenia, może przez to że klosze są w bardzo dobrym stanie i zwykła żarówka też świeci dobrze.
3 Białe led w postoje zwykłe z marketu dają rade.
4 Białe led w podświetlanie rejestracji tak jak wyżej marketowskie ale efekt bardzo dobry.
5 Dołożenie prawego tylnego światła przeciwmgłowego.
6 Białe led w lampkę kabiny.
7 Przeszczep podświetlanych daszków z omegi.
PLANY
Odświeżenie felg
Wymiana podświetlenia na biały ( zegary daszki itd)
Pozdrawiam
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
michał0987, no no no wygląda ciekawie ale trochę ta wlepa na wlewie razi oko :> poza tym ok widziałem niedawno na mieście Zośkę
P.s. Robimy spota mazowieckiego w najbliższą sobotę http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... ea7#321111
P.s. Robimy spota mazowieckiego w najbliższą sobotę http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... ea7#321111
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Eleganckie mody, sam mam ochotę na te daszki ale czasu nie ma za bardzo . Tak jak Mateusz pisze, całość burzy ta agrotuningowa wlepa na wlewie.
- michał0987
- Mieszkaniec
- Kontakt:
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
michał0987, zerknij tu http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=23048
Fajnie wygląda Twoja Zafi, z chęcią bym ją zobaczył na żywo do planów które założyłeś dodałbym wymianę tylnych lamp na poliftowe z Twoim czarnym lakierem będzie to ładne połączenie
Fajnie wygląda Twoja Zafi, z chęcią bym ją zobaczył na żywo do planów które założyłeś dodałbym wymianę tylnych lamp na poliftowe z Twoim czarnym lakierem będzie to ładne połączenie
- michał0987
- Mieszkaniec
- Kontakt:
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Mieszkaniec
- Kontakt:
Witam ponownie tak jak wspomniałem felgi musiałem odświeżyć a że renowacja w profesjonalnym zakładzie nie wchodziła w grę bo te felgi nie są tego warte ogarnąłem je sam.
Wyszlifowałem z grubsza i pomalowałem lakierem z pistoletu, rant srebrny a środki w jasny grafit. Było trochę zabawy ale dla mnie efekt jest "spoko" nie jest idealnie bo nigdy tego nie robiłem ale jak na pierwszy raz ok. Szukam jeszcze dekielków ale wszędzie inne rozmiary ale się ogarnie Trochę zdj z akcji
A dekielki będą takie ze srebrnym
W najbliższym czasie muszę ogarnąć pasek bo na zimnym bardzo piszczy, mam nadzieje ze to pasek bo jak już np przejade 2km po odpaleniu to nie piszczy więc to chyba jego sprawka oraz te nieszczęsne czerwone zaciski przy wymianie klocków bo z tyłu końcówka
Wyszlifowałem z grubsza i pomalowałem lakierem z pistoletu, rant srebrny a środki w jasny grafit. Było trochę zabawy ale dla mnie efekt jest "spoko" nie jest idealnie bo nigdy tego nie robiłem ale jak na pierwszy raz ok. Szukam jeszcze dekielków ale wszędzie inne rozmiary ale się ogarnie Trochę zdj z akcji
A dekielki będą takie ze srebrnym
W najbliższym czasie muszę ogarnąć pasek bo na zimnym bardzo piszczy, mam nadzieje ze to pasek bo jak już np przejade 2km po odpaleniu to nie piszczy więc to chyba jego sprawka oraz te nieszczęsne czerwone zaciski przy wymianie klocków bo z tyłu końcówka
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Mieszkaniec
- Kontakt: