Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wojti, tylko dodaj że Ty masz ponad 300 kucy.sam teraz ponad 300 KM i pali jak smok.przy seryjnym silniku aż takiego spalania nie ma.no chyba że upalasz
Wojti pisze:O i tu się zgodzę 14 l w astrze to pasujesz do OPC będzie paliła w mieście 18 L zaufaj mi mam to sprawdzone Na trasie nigdy nie zszedłem poniżej 10,3 i to jechałem jak emeryt przy docieraniu silnika he he Normalna ilość paliwa na trasie to 13-14 l(u mnie 18 L)
Nie boje się spalania bo już się przyzwyczaiłem.
Może gdyby moja astra paliła 7 w mieście a przerzuciłbym się na ZAFIRE OPC to bym płakał a tak dwa mi bez różnicy,i tak tak jak mówie była by zagazowana.
Co do cen instalacji,to poczytałem i trzeba liczyć tak 3-4 tys na konkretną instalację ?
Sebastian podoba mi się Twoje podejście,jesteś świadomy tego co chcesz i to sie chwali. Krzysiu po prostu jak ktoś kupuje OPC to niech wie ile pali a nie się łudzi ze będzie paliła 10 L
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Pali ile musi
Można zejść poniżej 10l, ale po co
Mnie się udało na początku jak jeszcze nie wiedziałem z czym mam do czynienia. Teraz wiem co to potrafi i ostatnimi czasy na LPG mam problem żeby zejść poniżej 18 :p