Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam. Chciałem się dowiedzieć od doświadczonych użytkowników co sadza o filtrach firmy "Mann". I jeszcze jedno pytanie. W mam zafire B 1.6 Benzyna 2005r. I tam jest ponoć niewymienny filtr paliwa. Czy ewentualnue jakis wklad mozna wymienic czy calkowicie jest to niewymienne?? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam.
lukaszkrk88 pisze:Witam. Chciałem się dowiedzieć od doświadczonych użytkowników co sadza o filtrach firmy "Mann". I jeszcze jedno pytanie. W mam zafire B 1.6 Benzyna 2005r. I tam jest ponoć niewymienny filtr paliwa. Czy ewentualnue jakis wklad mozna wymienic czy calkowicie jest to niewymienne?? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam.
Mann jest dobrą firmą i nie mam do nich zastrzeżeń - kupuję te filtry co roku.
Mann, Knecht to pierwsza liga
Filtron nie jest zły ponieważ kilka lat temu firma została przejęta przez amerykańską firmę WIX i dużo produktów trafia na pierwszy montaż.
Wszystko zależy od konkretnego modelu auta bo czasami do jednego auta lepsze ma firma x ale do innego już firma y. Generalnie stawiam na Knechta, Manna i alternatywnie Filtrona, który w wielu przypadkach nie musi być gorszy. Dobry jest też Purxlux oraz włoska Sofima, która do wielu aut idzie na 1 montaż.