[A] - wamka18 - 2.0T OPC, 192KM, 2002r.
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Zafira 2.0T ST2 Astra G Bertone 1.8 16v
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
Wojtek zgadza się są ładne ale wymieniałem ze względu na to że poliftowe mają na tylnej kanapie pas środkowy 3 punktowy i uważam że jest bezpieczniejszy. A przy okazji jak miałem zmieniać to tylko na podgrzewane, chociaż wolałem połskóre bo latem nie prażyła w 4litery ale za to łatwiej będzie utrzymać w czystości. No a stare pójdą na sprzedaż na pewno jeszcze komuś posłużą.
A oto efekt prac z dzisiaj.
Przy okazji wymiany foteli została wymieniona przednia część wykładziny bo miała dziurę przy sprzęgle od za szerokich butów co prawda nie widoczną ale ja wiedziałem że jest a że miałem od pewnego już czasu leżeć ten kawałek wykładziny bo zdobyłem go w gratisie to w końcu trafił na swoje miejsce.
Zdjęcia słabe bo robione bardzo późnym popołudniem ale auto złożone i gotowe do jazdy chociaż trochę zeszło na sprzątanie ale za to teraz żadnych okruchów w aucie nie ma. Został jeden jeszcze element do podłączenia -grzane fotele bo w panelu środkowym są kable aby wpiąć przełączniki ale za to pod fotelami już brak kabli także na razie nie wiem jak podłączyć bo nie wiem gdzie szukać kabli.
A oto efekt prac z dzisiaj.
Przy okazji wymiany foteli została wymieniona przednia część wykładziny bo miała dziurę przy sprzęgle od za szerokich butów co prawda nie widoczną ale ja wiedziałem że jest a że miałem od pewnego już czasu leżeć ten kawałek wykładziny bo zdobyłem go w gratisie to w końcu trafił na swoje miejsce.
Zdjęcia słabe bo robione bardzo późnym popołudniem ale auto złożone i gotowe do jazdy chociaż trochę zeszło na sprzątanie ale za to teraz żadnych okruchów w aucie nie ma. Został jeden jeszcze element do podłączenia -grzane fotele bo w panelu środkowym są kable aby wpiąć przełączniki ale za to pod fotelami już brak kabli także na razie nie wiem jak podłączyć bo nie wiem gdzie szukać kabli.
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
z kabelkami zawsze problem... Ale jest to do ogarnięcia ...
Piotr posiedziałem trochę w schematach i napisałem Ci w temacie co i jak ...
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... c&start=15
z kabelkami zawsze problem... Ale jest to do ogarnięcia ...
Piotr posiedziałem trochę w schematach i napisałem Ci w temacie co i jak ...
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... c&start=15
Ostatnio zmieniony 18 paź 2016, 14:54 przez gRZENIU, łącznie zmieniany 1 raz.
- wamka18
- Zafiromaniak
- Kontakt:
gRZENIU, DZIĘKUJE za pomoc, wspomogłem się też forum ASTRY G oraz załatwiłem sobie kawałek wiązki z zaprzyjaźnionej kasacji aby mieć kable z kolorami oraz gotowe piny dzięki czemu w kostce jest podłączone jak w fabryce Fotele podłączone kierowcy na pewno grzeje i to bardzo mocno a pasażera trochę słabiej bo fotele z anglika.
A po za kabelkami założyłem stalówki z zimowymi oponami oraz zakupiłem kołpaki najprawdopodobniej z zafiry B po za tym zmiana płynu do spryskiwaczy na zimowy.
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Kontakt:
Przyszło w tygodniu .
Propozycja była bardzo promocyjna bo za to 200zł i 6pkt. lub 500zł bez pkt gdzie w wordzie ściągnięcie 6pkt. kosztuje z tego co się orientuje 500 lub 600zł czyli ściągniecie 6pkt kosztuje 300zł i nie trzeba tracić czasu jakie to nasze PAŃSTWO jest dobre bo dba o obywatela
Coś z dzisiaj.
Stare Philipsy colorvision wytrzymały 2 lata ciekawe ile te wytrzymają
Propozycja była bardzo promocyjna bo za to 200zł i 6pkt. lub 500zł bez pkt gdzie w wordzie ściągnięcie 6pkt. kosztuje z tego co się orientuje 500 lub 600zł czyli ściągniecie 6pkt kosztuje 300zł i nie trzeba tracić czasu jakie to nasze PAŃSTWO jest dobre bo dba o obywatela
Coś z dzisiaj.
Stare Philipsy colorvision wytrzymały 2 lata ciekawe ile te wytrzymają
- michał0987
- Mieszkaniec
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20let
- Kontakt: