Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czytałem testy i ten olej jest najlepszy Faktycznie powala konkurencję na łopatki.
Też mam zamiar go ogarnąć w przyszłym roku tylko o jakim dodatku piszecie??
Sumik pisze:Czytałem testy i ten olej jest najlepszy Faktycznie powala konkurencję na łopatki.
Też mam zamiar go ogarnąć w przyszłym roku tylko o jakim dodatku piszecie??
Jeżeli chodzi o olej w tym roku zdecydowałem się na Mobil1 ESP 0W40 – myślę, że jest to dobry wybór, cena promocyjna w sklepie internetowym MOTOINTEGRATOR to 32,78zł/1l (ale odbiór osobisty w punkcie) - POLECAM, na Alledrogo jest drożej .
Bodek, tylko który dodatek?
Do silnika to wiem, że stosuje się 9100 i 9200 bo kolega Bazyliszek wspominał o moxie. Poza tym stosował u siebie płukankę i jest efekt
Sumik pisze:Bodek, tylko który dodatek?
Do silnika to wiem, że stosuje się 9100 i 9200 bo kolega Bazyliszek wspominał o moxie. Poza tym stosował u siebie płukankę i jest efekt
Myślę, że 9100 - trzeba pytać Tomka - ja nie dolewałem żadnego dodatku do skrzyni
Crazy pisze:Bodek w jakich ty okolicach śmigasz, że ja Cię jeszcze nigdy nie spotkałem ?
Musiałbyś rozglądać się za Kią Sportage, Nissanem Qashqai lub Hyundai IX35 - zależy co stoi na parkingu pod firmą
Swoim autem to ja jeżdżę kilka kilometrów dziennie