Centralny zamek - problemy związane z poprawnym działaniem
-
- Bywalec
- Model:
Podaj mail to ci wyślę instrukcję montażu alarmu w zafirze .Bo już szukam Ja sam zakładałem alarm i wszystko działanomad pisze:Dziękuję za podpowiedzi.
Umowię sie w warsztacie
Pozdrawiam
Co będę szukał masz tu
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic963822-60.html
a tu do astry
http://www.elektroda.pl/rtvforum/download.php?id=311220
-
- Bywalec
- Model:
Na TECH2 trzeba lecieć i będzie działałonomad pisze:Super!!!!
Jestem Bardzo wdzieczny za schematy, okazaną życzliwość i pomoc , ale ....
W obu instrukcjach nie ma nic mowy o podłączeniu centralnego zamka
Czyżby był on sterowany poprzez CAN (nie chce mi sie w to wierzyć )
Pozdrawiam
W Warszawie można zrobić TeCH2 po za ASO będzie taniej
-
- Bywalec
- Model:
-
- Bywalec
- Model:
Witam!
Spalil mi sie bezpieczik wejscia do zapalniczki,nie wiedzielem gdzie jest dokladnie odpowiedni bezpiecznik to metoda prob i bledow przejrzalem wszystkie(pod maska i w bagazniku)znalazlem jeden spalony i wymienilem na nowy.Po naprawie zapalniczka zaczela dzialac.
Teraz nie dzial centralny zamek ani z pilota,kluczyka i przycisku na konsoli.Czy moze ktos wie gdzie powinien znajdowac sie bezpiecznik centralnego.?Moze podpiolem gdzies inndziej.?Prosze o pomoc.
Spalil mi sie bezpieczik wejscia do zapalniczki,nie wiedzielem gdzie jest dokladnie odpowiedni bezpiecznik to metoda prob i bledow przejrzalem wszystkie(pod maska i w bagazniku)znalazlem jeden spalony i wymienilem na nowy.Po naprawie zapalniczka zaczela dzialac.
Teraz nie dzial centralny zamek ani z pilota,kluczyka i przycisku na konsoli.Czy moze ktos wie gdzie powinien znajdowac sie bezpiecznik centralnego.?Moze podpiolem gdzies inndziej.?Prosze o pomoc.