[B] - Wojti- 2,0T OPC 241 KM- 2006
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Uwielbiam niebieski jak to w OPC po za tym syn w 206 ma wszystko zrobione w niebieskim i jest
Krzysiek poco mi cdc40 opera jak ja mam cd 70 navi ?
Cały środek będzie oklejany prawdziwym carbonem ale srebrnym + 4 warstwy bezbarwnego lakieru + powłoka nanolexa si3 HD ....taki sobie wymyśliłem
Krzysiek poco mi cdc40 opera jak ja mam cd 70 navi ?
Cały środek będzie oklejany prawdziwym carbonem ale srebrnym + 4 warstwy bezbarwnego lakieru + powłoka nanolexa si3 HD ....taki sobie wymyśliłem
Ostatnio zmieniony 24 gru 2016, 23:58 przez Wojti, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
bo gra najlepiej ze wszystkich oferowanych CD do astry H/zafiry B.sam to założyłem i żałuje że tak późno się na to zdecydowałem.wybieram się we wtorek w kuj-pom.możemy się w Toruniu spotkać zobaczysz różnicę między CD 70 a CDC40 OPERAWojti pisze:Krzysiek poco mi cdc40 opera jak ja mam cd 70 navi ?
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Zamiast wymieniać na starą operę lepiej dołożyć wzmacniacz i efekt będzie znacznie lepszy.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
- paweldm
- Zafiromaniak
Wzmacniacz jest tańszą opcją i bez problemu uzyskamy 2x większą moc na wyjściu jak ze stacji.
Weźcie też pod uwagę, że moc to nie wszystko. Jakość na wyjściu ma diametralne znaczenie. Dla przykładu u mnie grało CD30 Touch&connect i teraz aftermarketowe jvc. T&C bije na głowe CD30, ale JVC gra jeszcze ładniej.
Jakby tylko moc wchodziła w gre to u mnie już by siedział jakiś chinczyk na androidzie, bo wzmak w bagażniku już jest.
Jakby tylko moc wchodziła w gre to u mnie już by siedział jakiś chinczyk na androidzie, bo wzmak w bagażniku już jest.
- paweldm
- Zafiromaniak
Ale wzmacniacz napędza podejrzewam tylko suba.
U mnie wzmacniacz zasila przednie głośniki i suba.
U mnie wzmacniacz zasila przednie głośniki i suba.
- Wojti
- Zafiromaniak
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Oznaczenie silnika: z20leh
Chłopaki mi tu nie zależy na super dźwięku,uwielbiam jeździć nawet bez radia i słuchać dźwięku silnika...Co do słuchania muzyki u syna w 206 jest mega profesjonalne car audio za które poprzedni właściciel zapłacił ponad 10 tys zł ... tam jest moc i mogę sobie posłuchać muzyki he he W Zafirce jednak wolę dźwięk silnika
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Też bym tak wolał jak Ty w takim autkuWojti pisze:Chłopaki mi tu nie zależy na super dźwięku,uwielbiam jeździć nawet bez radia i słuchać dźwięku silnika...Co do słuchania muzyki u syna w 206 jest mega profesjonalne car audio za które poprzedni właściciel zapłacił ponad 10 tys zł ... tam jest moc i mogę sobie posłuchać muzyki he he W Zafirce jednak wolę dźwięk silnika