skończyły sie biegi ratujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
borys10a

skończyły sie biegi ratujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1 Post autor: borys10a »

witam wszystkich forumowiczów, jestem nowym członkiem forum chociaż często wcześniej je odwiedzałem. teraz jednak potrzebuje pilnie Waszej pomocy. rozebrałem lewarek zmiany biegów w mojej zafirce zgodnie z opisami na forum i teraz potrzebuje ten koszyk o którym często mowa w poprzednich postach, lecz niestety na allegro obecnie nikt tego nie sprzedaje.moze ktos z Was ma namiar na ta część, może ktoś ma zaufanego sprzedawce którego może polecić.

Awatar użytkownika
MieHor
Zafiromaniak
Imię: Mieczysław
Auto: Zafira
Model: B
Oznaczenie silnika: Z19DT
#2 Post autor: MieHor »

borys10a

#3 Post autor: borys10a »

dzięki kolego, ale już zaniosłem moją starą część do sąsiada który ma tokarnie, zrobił pomiary i jutro bedzie kilka sztuk więc jeśli będzie ktoś zainteresowany to proszę pisać.

el_guapo

#4 Post autor: el_guapo »

borys10a pisze:jutro bedzie kilka sztuk więc jeśli będzie ktoś zainteresowany to proszę pisać.
Wysłałem Ci priv'a

KOPERNIK

#5 Post autor: KOPERNIK »

borys10a pisze:i jutro bedzie kilka sztuk więc jeśli będzie ktoś zainteresowany
to ile kolego koszt takiego gadżeciku będzie ???????

borys10a

#6 Post autor: borys10a »

myśle że cena zamknie się w 70zł z wysyłką, część już założyłem i biegi chodzą.

Awatar użytkownika
rzadki
Zafiromaniak
Model:

#7 Post autor: rzadki »

a to że ten "gadżet" będzie z metalu a nie plastiku nie będzie przeszkadzało? :) nigdy nie rozbierałem, pytam po prostu zapobiegawczo ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić. ;)
Obrazek

borys10a

#8 Post autor: borys10a »

to jest z plastiku a właściwie czegoś podobnego do plastyku.

PAWL

#9 Post autor: PAWL »

WITAM

To mus być raczej z plastiku , to się musi lekko rozciągnąć aby wszadzić w to gałkę zmiany biegów

pzdr

Pawełek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”