[A] - kacza1982 - 1,8 Selection, 125 KM, 2001
No rarytasik jak ta lala, będę unosił się pychą hehehe... co do montażu, kurde nie mam kiedy, przygotowałem sobie już nakrętki nowe, podkładki (oryginał montowany na śrubach Irmscher ma szpilki), ale co dzień po robocie gdzieś jadę i wracam już po ciemku do tego auto brudne i trochę będzie się to kiepsko prezentować. Najpóźniej zrobię na sobotę i mały wypad prawdopodobnie będzie to sam grill bez logo i znaczka I, ale to się jeszcze zobaczy
Dla ciekawskich cena... uwaga, komplet grill ze znaczkami - 150zł z odbiorem osobistym... za tą cenę bałem się co to będzie, ale dlatego postanowiłem pojechać osobiście... historia bardzo podobna do nakładek na progi ze zdjęć powyżej... dzieło przypadku, odpowiednia chwila na odwiedzenie pewnego serwisu... bardzo rzadko się zdarzy jakiś rarytas trafić w super cenie, ale się zdarza i ciekawe ile mija nas przeglądając alle... rzadko
ps. Dawid, zakątek Irmschera może się i zrobi, ale raczej to nie dla mnie, bo nie założę nakładek zewnętrznych, nie podobają mi się poza lotką na klapę. Teraz będę polował na elementy wnętrza kolejne czyli kierownica, gałka, panel ogrzewania, potem może felgi i końcowy tłumik czyli rzeczy, które jeszcze ciężej kupić używane a co dopiero nowe, ale...
Dla ciekawskich cena... uwaga, komplet grill ze znaczkami - 150zł z odbiorem osobistym... za tą cenę bałem się co to będzie, ale dlatego postanowiłem pojechać osobiście... historia bardzo podobna do nakładek na progi ze zdjęć powyżej... dzieło przypadku, odpowiednia chwila na odwiedzenie pewnego serwisu... bardzo rzadko się zdarzy jakiś rarytas trafić w super cenie, ale się zdarza i ciekawe ile mija nas przeglądając alle... rzadko
ps. Dawid, zakątek Irmschera może się i zrobi, ale raczej to nie dla mnie, bo nie założę nakładek zewnętrznych, nie podobają mi się poza lotką na klapę. Teraz będę polował na elementy wnętrza kolejne czyli kierownica, gałka, panel ogrzewania, potem może felgi i końcowy tłumik czyli rzeczy, które jeszcze ciężej kupić używane a co dopiero nowe, ale...
Jutro zobaczyszAliass pisze:A ja nic nie mowie ze wiedziałem i siedziałem cicho jak obiecałem
Rarytasik naprawde..
Grill już na aucie siedzi, ale zdjęcia w ciemności to raczej g... Na razie wersja noemblem czy jak to się zwie, ale znaczek I siedzi w rogu Wstępnie przyklejony na kleju na gorąco... dlaczego tak? bo klej na gorąco nie zostawia śladu, jest słabszy niż kropelka, ale bałem się kleić kropelką, bo straszne rozpuszcza plastik i plastik siwieje wokoło... Sam do końca nie wiem jak to się prezentuje, bo było ciemno podczas montażu, a latarka to nie światło dzienne. Jutro po robocie dowiem się jak to wszystko wygląda
Brawo JA Z nowinek - przed mikrospotem postanowiłem zaryzykować i podjechać na myjnię - znaczek I wytrzymał tę próbę wyśmienicie, a przypomnę, że przyklejony na kropelce kleju na gorąco Noc na parkingu pod blokiem w Katowicach też wytrzymał, więc jest gitara Zostały wykonane testy co do miejsca i ewentualnego montażu logo Opla, ale na razie pozostaje bez takowego, lepiej się prezentuje bez logo... może sprzedam po głębszym przemyśleniu
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- michał0987
- Mieszkaniec
- Imię: Michał
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20let