Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Marcin dobre pytanie, też mam taką osłonę i również się nad tym rozwodziłem . Doszedłem do wniosku takiego jak Rafał pisze -wygląd .
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
czarekcw pisze:Bo to jest tuning w stylu OEM- doposażasz auto w to, czego nie ma ale może mieć . W VAG też tak robiłem hehe.
Mówisz o osłonie aku czy ogólnie? Bo jeśli o osłonie to po VIN-ie ją miałem tylko po drodze z Belgii do Polski zniknęła A jak mówisz o pozostałych modach to doposażasz auto w to, co może mieć i moim zdaniem jest warte założenia - nic na siłę
Rafał jak zwykle kawał dobrej roboty Co do kocyka na aku ja go właśnie zlikwidowałem ze względu na widok Kupiłem niebieski aku kolorkiem pod OPC Zafirka i tak stoi w garażu...
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Tak ogólnie piszę- czy jeśli chodzi o wygląd zew czy o wyposażenie to idzie się tak, jak mogłoby wyglądać auto na absolutnym full wypasie + coś od siebie z gustem np felgi bo to wiadomo, takie niektóre BBS ryją beret .
rafant4011 pisze:Udało mi się zaprogramować automatyczne zamykanie drzwi po przekroczeniu 15km/h
a dokładniej to, po przyjrzeniu się bliżej sprawie i obejrzeniu kilku filmików na YT wystarczyło że przycisk od blokady przytrzymałem około 5sek i opcja się uaktywniła bo op-comem już o wiele wcześniej ustawiłem w kompie "ON"
Ale wciskałeś przy włączonym zapłonie czy w trakcie jazdy czy auto wyłączone. Mam uaktywnioną tą funkcję op-comem ale nie działa.