Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witajcie ostatnio zauważyłem, że w mojej zafirze obroty na biegu jałowym są lekko podniesione, tzn normalnie są bodajże na 850 tak teraz mam 950. Dzieje się tak nawet po rozgrzaniu i czasem obroty spadają normalnie a czasem są podwyższone. O co tu może chodzić ?
organista15 pisze:Witajcie ostatnio zauważyłem, że w mojej zafirze obroty na biegu jałowym są lekko podniesione, tzn normalnie są bodajże na 850 tak teraz mam 950. Dzieje się tak nawet po rozgrzaniu i czasem obroty spadają normalnie a czasem są podwyższone. O co tu może chodzić ?
Mimo, że mam benzynę, miałem podobne objawy. Czyszczenie przepustnicy pomogło.
organista15 pisze:Witajcie ostatnio zauważyłem, że w mojej zafirze obroty na biegu jałowym są lekko podniesione, tzn normalnie są bodajże na 850 tak teraz mam 950. Dzieje się tak nawet po rozgrzaniu i czasem obroty spadają normalnie a czasem są podwyższone. O co tu może chodzić ?
Mimo, że mam benzynę, miałem podobne objawy. Czyszczenie przepustnicy pomogło.
Z dnia na dzień umacniam się w tej tezie myślę, że jak się troszkę ociepli to ogarnę ten temat.
Propo gaszenia to moja gasi się ładnie i po dźwięku nic nie wskazuje jakby jeszcze chciała chodzić dalej