Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fredas pisze:Sebastian a nie ma jakieś przejściówki od tego modelu jak dla mnie to bez sensu ciąć kable w astrze i scenicu zakładałem i było
jutro sprawdzę co i jak
mam lutownicę i jak by co to połączę i zabezpieczę przęciety przewód
bardziej się cieszę z podświetlenia przy kierownicy
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
i już wszystko działa tak jak powinno
Przewód przecięty i zabezpieczony.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
dziś przyszła paczka z dodatkiem do telefonu do samochodu - to konsola
podobna do konsoli Kuda
jak się ociepli to będę ją montował razem z przeróbką radia i subwoofera - a troche roboty w sumie przy tym jest
pozostały w kolejce jeszcze pokrętła do nawiewu
za dużo się działo ostatnio w życiu i trochę jeszcze to potrwa zanim plany będą zrobione w całości