[B] - wampir - ZAFIRA 2.0T
-
- Mieszkaniec
- Imię: Mucias
- Auto: Opel Zafira 2.0T OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20let
Rodzinny,komfortowy i przestronny Vanik....-trzystukonny
Podoba mi sie to, ze to wersja normalna nie Opc...spokojny wyglad...bez spojlerow, wydechu podwojnego- taka nie pozora.A jak jedzie Opc to wszyscy siedza mi na pupie i sprawdzaja mozliwosci mojej Opc...
Chcialbym widziec miny tych co Tobie probuja siedziec na pupie
Podoba mi sie to, ze to wersja normalna nie Opc...spokojny wyglad...bez spojlerow, wydechu podwojnego- taka nie pozora.A jak jedzie Opc to wszyscy siedza mi na pupie i sprawdzaja mozliwosci mojej Opc...
Chcialbym widziec miny tych co Tobie probuja siedziec na pupie
-
- Bywalec
- Imię: Krystian
- Auto: Opel Zafira A 2.0T Stage2
- Oznaczenie silnika: z20let
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Mieszkaniec
- Imię: Mucias
- Auto: Opel Zafira 2.0T OPC
- Oznaczenie silnika: Z20let
Maciej...nie czujesz tego co pisze...ja jako zwykly Kowalski widze zwykla Zafire...bez emblematow Opc, nie ten kolor co opc, bez ospojlerowania opc, wnetrze tez nie opc, pewnie ktos "marzy" o Opc, bo zrobil sobie podwojny wydech jak w Opc... a tu 300 kucy...czyli ukryta moc! A ja majac Opc...to knapy z "Bmw" probuja...i siedza na zderzaku...Rozumiesz?
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
Mucias święte słowa i dlatego nie chcę jej zmieniać tylko lotka i te końcówki wydechuMucias pisze:Maciej...nie czujesz tego co pisze...ja jako zwykly Kowalski widze zwykla Zafire...bez emblematow Opc, nie ten kolor co opc, bez ospojlerowania opc, wnetrze tez nie opc, pewnie ktos "marzy" o Opc, bo zrobil sobie podwojny wydech jak w Opc... a tu 300 kucy...czyli ukryta moc! A ja majac Opc...to knapy z "Bmw" probuja...i siedza na zderzaku...Rozumiesz?
A to że przerobiłem wydech na dual to tylko dla dźwięku i większego przelotu
Myślałem nad pakietem OPC dopóki nie wsadziłem dystansów i letnich butów
Jeszcze co zrobię to sprężyny H&R lub Einbach - 30 mm
- fredas
- Zafiromaniak
- Imię: Ryszard
- Auto: Opel Zafira B
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
A ja chciałbym was widzieć na ćwierć mili Wojtek nie obraź się na mnie ale postawił bym na Michała w tej jego niepozornej maszynieWojti pisze:Michał czekam na spotkanko na żywo...Zoska pięknie się prezentuje taka Niepozorna
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2017, 22:50 przez fredas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Jest niepozorna i nieobliczalna
Co do OPC to co kto woli. Wampir na pewno wolałby mieć zderzaki i resztę z OPC, ale myślę. że to tylko kwestia czasu
Moc już jest , teraz tylko wygląd, chociaż i tak mi się podoba. Jest zrobiona ze smakiem
Nie wiem czy nie fajniej prezentowała by sie z dokładkami z Irmschera. Kwestia gustu.
Co do OPC to co kto woli. Wampir na pewno wolałby mieć zderzaki i resztę z OPC, ale myślę. że to tylko kwestia czasu
Moc już jest , teraz tylko wygląd, chociaż i tak mi się podoba. Jest zrobiona ze smakiem
Nie wiem czy nie fajniej prezentowała by sie z dokładkami z Irmschera. Kwestia gustu.
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Michał, bardzo logiczne myśleniewampir11111 pisze:Jeszcze co zrobię to sprężyny H&R lub Einbach - 30 mm
Właśnie... kwestia gustu... dokładki są fajne aleeee, jak się jeździ tylko na zloty żeby się zaprezentować, w codziennej jeździe nie praktyczne jak się ma obniżone autko. Z resztą wiesz Marcin i Wojti po sobie. Jak dla mnie, wolę stwierdzenie "przyczajony tygrys, ukryty smok". Michał OPC ładnie a nawet pięknie się prezentuje ale cywilna wersja z TURBO FIFARAFA DOŁADOWANIEM wywiera o wiele większe wrażenie kiedy nie jeden np. BMWowiec lub Hondownik będzie znikać Ci we wstecznym lusterku po starcie spod światełSumik pisze:Jest niepozorna i nieobliczalna
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2017, 01:02 przez wojtowca, łącznie zmieniany 1 raz.