Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Drogą zakupu nabyłem zestaw do pianola jak w monie Uploaded with fotem.pl
i nawet to ma regulację piany Uploaded with fotem.pl
ale moje pytanie jest inne jaką pianę polecicie wybór jest duży i nie wiadomo co wybrać :>
rafant4011 pisze:Teraz to auto co dwa dni będzie myte
ajtam, ajtam ...
każdego dnia
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Klime sprawdzałem w sobotę nie było ubytków ciśnienie ok już wczoraj się ratowałem szybami ale dzisiaj stwierdziłem że nie działa na 100% jak ją wlacze to zegar drgnie i tylko tyle . Normalny nawiew lepiej chłodzi od klimy
bazyliszek72 pisze:To jak ten sprawdzajacy cisnienie i wszystko co zwiazane z przegladem klimatyzaci mogl cokolwiek stwierdzic skoro klima sie nie wlaczyla
Powinien sprawdzic temperature z nawiewow przed i po operacji (przy wlaczonej)
No i tego kuwa gnida nie zrobiła świnia jedna u mnie pada deszcz i zaraz jadę mu wj.....ć w mordę
bazyliszek72 pisze:To jak ten sprawdzajacy cisnienie i wszystko co zwiazane z przegladem klimatyzaci mogl cokolwiek stwierdzic skoro klima sie nie wlaczyla
Powinien sprawdzic temperature z nawiewow przed i po operacji (przy wlaczonej)
No i tego kuwa gnida nie zrobiła świnia jedna u mnie pada deszcz i zaraz jadę mu wj.....ć w mordę
Ryszard klima to nie tylko gaz jest jeszcze inny czynnik(bardzo wazny jesli chodzi o smarowanie ukladu), dlatego jesli ktos to robil na "maszynie" odpowiedniej to wszystko powinno byc ok i jakiekolwiek problemy powinny wyjsc automatycznie, lacznie z papierkiem z przeprowadzonej czynnosci
Chyba ze sie myle
Ostatnio zmieniony 22 cze 2017, 15:44 przez SD72, łącznie zmieniany 1 raz.