Opel Zafira B Cosmo z gazem Jastrzębie Zdrój
Moderator: Tunio999
- arebuk
- Bywalec
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Opel Zafira B Cosmo z gazem Jastrzębie Zdrój
- Załączniki
-
- 149562716408548633_A_M.jpg (14.31 KiB) Przejrzano 2526 razy
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2018, 10:29 przez arebuk, łącznie zmieniany 1 raz.
Zafira A ---------> Zafira B
- Mariusz
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: ZB OPC Line
Co do auta, wygląda całkiem przyzwoicie. Wiele ze zdjęć wywnioskować się nie da. Bogate wyposażenie. Spytaj o homologację butli, bo możliwe że trzeba wymienić. Poproś sprzedającego o VIN to go rozpracujemy.
Co do auta, wygląda całkiem przyzwoicie. Wiele ze zdjęć wywnioskować się nie da. Bogate wyposażenie. Spytaj o homologację butli, bo możliwe że trzeba wymienić. Poproś sprzedającego o VIN to go rozpracujemy.
- Kocur
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: Opel Zafira B OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Samochód wart obejrzenia, przebieg jak na rocznik wydaje się autentyczny. Jak wspomniał Kolega wcześniej - przydałby się VIN
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6. Obecnie:
Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH
Opel Zafira B OPC
Audi A4 B6 S4 Cabrio 3.0 V6
Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH
Opel Zafira B OPC
Audi A4 B6 S4 Cabrio 3.0 V6
- Kowal1981
- Bywalec
- Imię: Krzysztof
- Auto: Zafira 1.9 CDTI Automat
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
To już jest bardzo blisko do C (czy fajne B 2.0T), dużo stracisz na tym aucie jeżeli je kupisz ale oczywiście twój wybór bo twoja kasa.
Jak dla mnie to cena kompletnie z kosmosu. Jak tu pisał ktos wyżej, za te pieniądze masz zafirę C , czyli auto znacznie bardziej rozwinięte technologicznie i bardziej na czasie. Wodotryski nie usprawiedliwiają takiej ceny , to tylko dodatek. Jak dla mnie, kasa kosmiczna..
- basti_seba
- Mieszkaniec
- Imię: Seb
- Auto: ZC 1.4T Enjoy
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: B14NEL
Może zerkniesz na moją Zafirę B na sprzedaż, link w stopce.
- arebuk
- Bywalec
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B Cosmo
hmmm, czyli co "nie opłaca się" wydawać na ZB ponad 35tys? ale za fajną ZC to chyba ponad 40tys trza już dać...
Dodano po 45 sekundach:
Dodano po 45 sekundach:
szukam tylko Pb lub LPGbasti_seba pisze: ↑19 kwie 2018, 22:44 Trochę drogo.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2018, 22:59 przez arebuk, łącznie zmieniany 1 raz.
Zafira A ---------> Zafira B
- PiotrWie
- Mieszkaniec
- Imię: Piotr
- Auto: Opel Zafira
- Model: Family
- Oznaczenie silnika: A18XEL
Jak kto do tego podchodzi - ja dałem w 2014 66 tyś i jestem zadowolony. Uznałem że to lepsze rozwiązanie niz kupować kilkuletnie auto z nieznaną przeszłością lub dokładać 25 tyś do C - oprócz nowego sposobu składania foteli 2 rzędu i większych, wygodniejszych foteli przednich nie widzę innych zaawansowanych technicznie różnic - "inteligentne" dodatki weszły dopiero po licie. A wygląd zewnętrzny - rzecz gustu - mi się bardziej podoba klasyczna sylwetka B niż C z tymi udziwnionymi światłami przednimi.
Tyle że ceny z tego rocznika w de zaczynają się od 8000 euro - więc wypada dość sceptycznie podchodzić do tej "bezwypadkowości" - ktoś go kupił, sprowadził i raczej powinien na tym zarobić - więc biorąc pod uwagę jego cenę w Polsce musiał go kupić taniej - pytanie dlaczego.
Tyle że ceny z tego rocznika w de zaczynają się od 8000 euro - więc wypada dość sceptycznie podchodzić do tej "bezwypadkowości" - ktoś go kupił, sprowadził i raczej powinien na tym zarobić - więc biorąc pod uwagę jego cenę w Polsce musiał go kupić taniej - pytanie dlaczego.
PiotrWie