Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie zaznaczyłeś sobie taśmą granicy na wodzikach jak było przed demontażem ?
Mi to robił Marcin (Sumik) i do tej pory chodzi pięknie
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
ekmir pisze: ↑25 wrz 2020, 20:24
Niestety nie zaznaczyłem
Dodano po 39 sekundach:
Proszę o poradę
Ja Ci raczej nie pomogę zdalnie.
Zadzwoń do Marcina i może Ci podpowie. Jeste to do zrobienia.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
"Poruszając w obie strony sprawdzić, czy dźwignia przy skrzynce przekładniowej (3, rys.O-3022) jest ustawiona w położeniu neutralnym, w razie potrzeby ustawić ją w położeniu środkowym."
Jak dojść do tej skrzynki przekładniowej ?
Jak sprawdzić to ustawienie w położeniu neutralnym ?
ekmir pisze: ↑01 paź 2020, 19:46
Jak dojść do tej skrzynki przekładniowej ?
Jak sprawdzić to ustawienie w położeniu neutralnym ?
Wyjmujesz akumulator i widać skrzynke przekładniową oraz linki (pręty) dochodzące do układu zmiany biegów.
Podnosisz np lewe koło i tym mechanizmem wkładasz jakiś bieg próbujesz poruszać kołem ale nie można bo jest na biegu więc teraz tym mechanizmem szukasz biegu neutralnego i znowu kręcisz kołem i powinno się kręcić bez problemów czyli masz neutralne ustawienie skrzyni biegów.
Pomysłowy Dobromir by to wiedział.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2020, 13:47 przez Dziadek13, łącznie zmieniany 1 raz.