Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Właśnie kupiłem wszystkie elementy i zamierzam taki układzik zmontować. Przydał by sie jeszcze tylko schemacik. Na stronie konkurencji niestety w miejscu gdzie on powinien być, zamiast zdjęcia jest czerwony krzyżyk Może ktoś z kolegów taki schemat posiada? Tak dla pewności. Pozdrawiam.
Dzięki za schemacik ale w tym momencie nic nie kumam Nie za dużo tych elementów? Podobno wystarczy kupić 5 elementów (po 1 szt) a na schemacie jest ich dużo więcej Podobno cała operacja z tym podnoszeniem szyb to przysłowiowy pikuś ale widzę, że niekoniecznie.
Witam mam taki problem przestało mi działać domykanie szyb z pilota to samo z kluczyka domyka tylko okna pasażera i obydwa z tyłu a kierowcy nie domyka proszę o pomoc co się mogło stać
Procedura programowania wielokrotnie była już podawana.
Powtórzę:
- Nacisnąć przycisk otwierania/zamykania szyby i trzymać do całkowitego opuszczenia i jeszcze ok. 2-4 sek.
- Powtórzyć tę czynność w górę.
- Sprawdzić działanie - nacisnąć krótko - szyba powinna się zatrzymać, nacisnąć troszkę dłużej - szyba powinna się całkowicie samoczynnie otworzyć lub zamknąć (w zależności od tego w którą stronę naciskaliśmy)