Wymiana wyświetlacza w Zafirze B

Czyli problemy z prądem w Opel Zafira (osprzęt elektryczny, włączniki, przekaźniki, szyby elektryczne, oświetlenie itp.)

Moderatorzy: Mariusz, Tazz

Wiadomość
Autor
miałczyk76
Bywalec
Model:

#31 Post autor: miałczyk76 »

Można mieć komputer i dobre radio .Nie ma z tym większego problemu ,nawet powiem że jest łatwiej ale trzeba mieć sterowanie w kierownicy :)

M@rio

#32 Post autor: M@rio »

no właśnie ja nie mam oryginalnego radia :(
więc chyba się nie opłaca w moim przypadku

pioter1

#33 Post autor: pioter1 »

kaliope nie bedzie problemu gdy do GIDa dokupisz CD70 albo DVD90 tylko dokupienie np. anteny typu fakra oczywiscie navi bedzie chulalo jak kolega nizej napisal tylko strzalki,jezeli chcialbys wbudowac sobie kolorowy monitor tj.CID bedzie elegancko ale do tego musisz dokupic Kabel RGB i nowa ramke do wyswietlacza.RGB kabel jest dosc drogi ale dobry elaktronik da rade sam zrobic.powodzenia

Woytas

#34 Post autor: Woytas »

pioter1 pisze:Kabel RGB
Ło TAKI .

pioter1

#35 Post autor: pioter1 »

no o super juz mitsumi jest-wlasnie taki

Anony Mous

#36 Post autor: Anony Mous »

Piorun Jeżeli masz konkretne audio to moim zdaniem szkoda zachodu .. funkcjonalność nie jest powalająca a szczególnie że nie masz DPF-a to spalanie chwilowe praktycznie cię nie interesuje.

PS.Nie można powiedzieć, że CD70Navi gra źle :)

piorun

#37 Post autor: piorun »

tEREk pisze:CD70Navi
u mnie było CD30 :lol:

Anony Mous

#38 Post autor: Anony Mous »

Kaliope też narzeka na cd30 ;]

Woytas

#39 Post autor: Woytas »

a widzieliście to:
zakładka oferta - systemy dedykowane - Zafira B ?
http://www.navi-media.com/

W AŚ jest jakiś kupon promocyjny na 41 str.

ale cena zaporowa troszku

Anony Mous

#40 Post autor: Anony Mous »

Widziałem, cena zaporowa. Można samemu odszukać chinoli co to robią i u nich bezpośrednio zamówić :)

Woytas

#41 Post autor: Woytas »

o chinolach wiem, tu jest wersja z AM. cena jest kosmos, parametry całkiem fajne, no i gwarancja jest - z tymi chinolami też niby jest ale...

jak zejdą z ceny o minimum połowę to pomyślim :lol:
czyli trzeba poczekać

miałczyk76
Bywalec
Model:

#42 Post autor: miałczyk76 »

Mi komp w aucie potrzebny jest do podglądu temperatury silnika zimą .Żebym wiedział kiedy cisnąć by nie zatrzeć turbawki :lol: Cd30 mp3 to to samo co cd70 i dvd90 więc lepiej gra niż cd30.Fajnie śmiga cd40 a wersja z navi to dvd100 bez fabrycznego radia nie ma możliwości wejść w te funkcje więc zostaję przy firmowym sprzęcie :P Masz podgląd na spaloną żarówkę i brak płynu w sryskach i zbiorniczku wyrównawczym zasięg,średnie spalanie.Więc nie tylko potrzebny do wypalania filtra :mrgreen: moim zdaniem auto z kompem lepiej się prezentuje bo ten TID to porażka sam taki kiedyś miałem :lol: Chociaż bid trzeba mieć :P

Lorry
Zafiromaniak
Imię: Grisza
Auto: Direct, OPC i BiałaStrzała
Model: ZBZAAF
Oznaczenie silnika: Z22yh20LET

#43 Post autor: Lorry »

Małe sprostowanie:

Jeśli ma się ori cd30 i BIDa a nie ma się sterowania kierownicy to można takie dorobić na lajcie, kupuje się przyciski z kierownicy i aktywacja OpCom lub Tech.

Cd30 nie jest złe, póki co nie narzekam, wolałbym Opere40, ale zastanawiam się ewentualnie nad chińskim kombajnem, bo wypas wiekszy, a koszty chyba nieco mniejsze niż swap dvd90 i CID'a....

Powiem wiecej, bez sterowania z kiery da się żyć ;)

Anony Mous

#44 Post autor: Anony Mous »

Czesc moze cos takiego komus spasuje nieco taniej ale dalej cena kosmos http://alkamer.pl/cgibin/shop?info=vecc

misiakrp

#45 Post autor: misiakrp »

janusz822 pisze:Czesc moze cos takiego komus spasuje nieco taniej ale dalej cena kosmos http://alkamer.pl/cgibin/shop?info=vecc
no to jeszcze taniej doliczając paczkę dhl i wer. tv z DVB-T (50$) wyjdzie dokladnie to samo radyjko 1800 zł
Odtwarzacz DVD do samochodu Opel Astra Vectra Zafira GPS Bluetooth z radiem TV 6508

Obrazek

sam sie czaje ale nie jestem pewien czy zośką będę jeździł długo :)

albo ten koszt ok 2200 zł z dostawą Odtwarzacz DVD do samochodu Opel Astra Vectra Zafira z GPS bluetooth radio TV 6700
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka i elektronika”