[DTL] Dość mocny basowy dzwięk przy ok 2100-2500 obr.
Moderator: Sebu$
[DTL] Dość mocny basowy dzwięk przy ok 2100-2500 obr.
Witam.
Zauważyłem że w mojej zosi jak się jedzie z obrotami ok 2100-2500 to słuchać dość mocny basowy dźwięk. Powyżej lub poniżej tych obrotów jest ok. Co to może być ?? Check się nie pali.
Zauważyłem że w mojej zosi jak się jedzie z obrotami ok 2100-2500 to słuchać dość mocny basowy dźwięk. Powyżej lub poniżej tych obrotów jest ok. Co to może być ?? Check się nie pali.
http://allegro.pl/zlacze-elastyczne-50- ... 34717.html
//scalone// - proszę edytować posty
I jak wygląda to złącze u Ciebie?
//scalone// - proszę edytować posty
I jak wygląda to złącze u Ciebie?
Ostatnio zmieniony 15 paź 2010, 21:50 przez ARKADIUSZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Złącze jest ok. Już ze znajomym mechanikiem sprawdzaliśmy chyba wszystko i nie wiemy skąd ten dźwięk dochodzi.
Tak samo jak z lekkimi stukami z przedniego zawieszenia jak przejedzie się przez większą nierówność. Jedyne co nam zostało to górne mocowanie amortyzatora, ale żeby dokładnie sprawdzić trzeba by to ściągać.
Tak samo jak z lekkimi stukami z przedniego zawieszenia jak przejedzie się przez większą nierówność. Jedyne co nam zostało to górne mocowanie amortyzatora, ale żeby dokładnie sprawdzić trzeba by to ściągać.
Witam wszystkich! te stuki w zawieszeniu to najprawdopodobniej sworzeń wahacza ,a natomiast te dudnienie to może być napinacz paska klinowego u mnie takie dudnienie pojawiło się po wymianie sprzegła mechanik stwierdził że to napinacz(ja nie jestem przekonany o tym ja bym postawił raczej na poduszkę lub tłumik drgań wydechu)