Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mam pytanie o SPINKI MONTAŻOWE do dolnej osłony. Jakie mają mieć wymiary i czy lepsze oryginały czy mogą być zamienniki. no i oczywiście ile kosztują? :-)
Proszę napisać jaki to jest numer akcji serwisowej (przeleciałem post i wydaje mi się że go tu nie ma ...) , no i jaki polecacie ASO w okolicach Gliwic - Zabrza - Rybnika ?
Dziękuję za pomoc.
kebul pisze:Mam pytanie o SPINKI MONTAŻOWE do dolnej osłony. Jakie mają mieć wymiary i czy lepsze oryginały czy mogą być zamienniki. no i oczywiście ile kosztują? :-)
koszt 2zl szt orginał leprze niż plastik potrzeba 10szt.
kebul pisze:Mam pytanie o SPINKI MONTAŻOWE do dolnej osłony. Jakie mają mieć wymiary i czy lepsze oryginały czy mogą być zamienniki. no i oczywiście ile kosztują? :-)
Sprawdziłem i moja Zośka podlega przeglądowi,jestem umówiony na poniedziałkowe popołudnie w Poznaniu na Kaliskiej 2 w Opel Szopt.Po wizycie opisze "wrażenia"
Każdemu zdarza się być głupcem przynajmniej przez 5 minut dziennie.
Mądrość polega na tym, by nie przekroczyć limitu.
Witam. No i stało się. Odpadło mi koło. Oderwało się skorodowane ucho ramy i koło z wahaczem poszło w swoją stronę. Dobrze, że ruszałem i było 10 km/h. Inaczej to jakaś masakra by była. Przyspawałem ucho i dojechałem do serwisu, a pan mi powiedział, że mechanik musi ocenić czy kwalifikuje się do wymiany. Zosia została w ASO.
Witam.W dniu wczorajszym byłem ASO Opel Polaczek Poczesna wyczyścili i zakonserwowali ramę trwało to ok 2 godziny nie było żadnych problemów akcja trwa do końca 2010r