Siemka, jestem nowy, fotki wstawię na dniach na razie pochwale się jako tako wyposażeniem
A więc tak: mam od 2tyg Opla Zafirę 1.6 benz. 16v 2000r.
Autko kupione/sprowadzone z Włoch, jestem 1 właścicielem w Polsce
Przebieg 180 000
autko nie posiada korozji jest igiełka. Fakt że kupiłem ją w stanie tragicznym (brud, syf, gdzie nie gdzie rysy zamalowane sprayem tak na odwal się). Ale wstęp mam już za sobą tzn czyszczenie itd
4 AirBag
Wspomaganie
klima (ręczna)
Aluski oryginał 15 195/65
św. przeciwmgłowe
el. lusterka
4x el. szyby
itd
[A] - LoKi - 1,6 16V, 100 KM, 2000
[A] - LoKi - 1,6 16V, 100 KM, 2000
Ostatnio zmieniony 28 paź 2010, 13:59 przez LoKi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pocieszę Was, moja jest z Niemiec, z prywatnych rąk, a wewnątrz była masakra.....w popielniczkach gumy do żucia, cukierki, papierki z cukierków, coś jak plastelina, pod fotelami pestki owoców, kawałki owoców, papierki, chipsy, a wszędzie w średnio i trudno dostępnych miejscach syf jakby od nowości odkurzacza tam nie było . Z racji braku czasu idzie mi to powoli ale koniec tuż tuż i będzie czyściutka ..... gorzej że użytkownikiem jest głównie żonka
Kończąc.....dodam że znajomi zwożą samochody do Polski i widziałem zadbane samochody z Włoch i niezadbane z Niemiec.....nie ma reguły, brudasy są wszędzie
LoKi...czekam niecierpliwie na fotki i ... bezawaryjności !!!
Kończąc.....dodam że znajomi zwożą samochody do Polski i widziałem zadbane samochody z Włoch i niezadbane z Niemiec.....nie ma reguły, brudasy są wszędzie
LoKi...czekam niecierpliwie na fotki i ... bezawaryjności !!!
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Powitać Krajana - miliona kilometrów
No okolica mi znajoma - "1905"
No okolica mi znajoma - "1905"
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.