Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mam problem z Alarmem, ponieważ wyjąłem bezpiecznik i mi się teraz szyby nie zamykają jak zamknę drzwi z pilota. Zawsze mi się zamykały jak wcisnąłem 2 razy. w instrukcji pisze że mam się skontaktować z tym co to zakładał, jest rada jakaś na to? Alarm QX 002.
A czy jak naciśniesz w drzwiach to Ci się teraz same domykają czy musisz trzymać do końca.. Masz alarm QG002 T.I.G.A ,jeżeli tak to mam do niego instrukcję montażu i programowania poszczególnych funkcji,napisz to Ci prześlę na e-maila..
Jeżeli musisz trzymać do końca to znaczy że po rozłączeniu bezpiecznika rozkodowałeś sobie sterowniki szyb,włącz teraz kluczyk i trzymaj po kolei każdy przycisk na podnoszenie szyb ok 5 sekund aż usłyszysz lekkie pyknięcie z każdego silniczka od szyb,po tym zabiegu powinno być dobrze..Napisz czy to pomogło..
Wsadziłem kluczyki do stacyjki wdusiłem oba przyciski i przekręciłem zapłon żeby się kontrolki paliły, i tak oto zrobiłem zamykanie szyb z pilota. dzięki za odp. Pozdrawiam.
Właśnie skończyłem rozmawiac z koleżką który to robi/sprzedaje i z tego co pisał to to ustrojstwo domyka nawet szyberek Jutro zamawiam i jak będzie zamontowane dam znac jak to działa