Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kura pisze:w bydgoszczy na długiej dorabiają klucze . jak wcześniej miałem vw golfa to też mi zginął kluczyk. pojechałem sam po gościa na długą zawiozłem go 25km gdzie stał golf. po minucie otworzył auto zabrał stacyjkę pojechaliśmy na długą i za pół godziny miałem kluczyk. skasował mnie dość tanio bo 120zł. pozdrawiam.
KURA a masz namiary na tego goscia bo kumpel z inowroclawia ma do bydgoszczy tylko 40km i moglby podskoczyc z nim pogadac o sprawie.
Tylko lutowanie. Poprzedni właściciel mego auta próbował podkładać kartonik ale działało chwilowo. Mi lutował Pan z serwisu telewizorów. Dwa kluczyki to raptem 10 zł i dwie minuty pracy.
P.S.
Strasznie mnie to irytowało, dwa trzy uruchomienia i logowanie pilota, dwa trzy uruchomienia ...
Witam,a ja zapytam przy okazji o coś innego.Wyrobił mi się guciczek w module kluczyka do zamykania czy jest ktoś w okolicach Katowic co mógłby mi wlutować nowy??Obudowę z gumkami mam nowe.
Mam tylko z używek nowych nie mam najbliższy sklep to w Katowicach przed rondem w starym domu kolejowym tam gdzie kiedyś była giełda komputerowa tam można nabyć wszystko.
Lub wylutuj nie potrzebny z wideo.
Ja osobiście przerobiłem stary kluczyk na kluczyk scyzoryk koszt obudowa 25zł,grot + dorobienie 30zł
Oczywiście używam tylko dwóch górnych przycisków można by sie pobawić lub mocniej poszukać z dwoma przyciskami ale mnie to wystarcza nie rozlatuje mi sie kluczyk i nie musze szukać pestki imo po ziemi.
Wiem gdzie ten sklep,postaram się kupić taki mikro przycisk (myślę że będą) wtedy do Ciebie podjadę.Wyslij mi na prv nr.kontaktowy.Pozdrawiam
W razie czego wylutować??z video?
Witam widze ze znawcy od kluczykow tutaj pisza wiec niebede zakladal nowego tematu , szybkie pytanie dostalem nowy kluczuk bo w poprzednim centralny dzialal jak chcial ,moje pytanko ile mniej wiecej kosztuje zakodowanie nowego kluczyka.Pozdro