Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kulka, bez podpiecia pod kompa (op-com, Tech2) nie dowiesz się, które z tych błędów sa jedynie zapisane w pamięci, a które nadal występują...
Najpierw odczyt i skasowanie błędów...
byl podpiety pod kompa i bledy byly kasowane ale po jakims czasie znowu sie pojawily
[ Dodano: Nie Maj 01, 2011 21:42 ]
czy ten czujnik powietrza znajduje sie w przeplywomierzu czy gdzie indziej, wymieniony przeplywomierz nie jest orginaly
[ Dodano: Nie Maj 01, 2011 21:45 ]
po dluzszej jezdzie nie kiedy ta kontrolka gasnie;
zapala sie ponownie po dluzszym postoju;
Czy poza tymi błędami silnik chodzi równo, nie szarpie?
Te dwa błędy wskazują raczej na złe zmasowanie instalacji czujników niż na ich złą prace...
Dobry elektryk samochodowy będzie potrzebny...
Zacząłbym od podmiany przepływki na oryginalną...
Na zamienniku mimo, że elektrycznie jest sprawny wywala blad...
U Ciebie silnik pracuje normalnie, poza tym, że dusi go tryb serwisowy.
a ten czujnik temeratury to jest w przeplywomierzu? kazdy mechanik mowi co innego juz sam nie wiem w orginalmym przeplywomerzu pokazywalo 3 beldy
[ Dodano: Nie Maj 01, 2011 22:18 ]
a jeszcze jedno opel ma podkrecone obroty na 920 z 750 czy to mam wplyw
w tamtym roku jeden mechanik podkrecil i o tamtego roku borykam sie ze swiecaca lampka silika
[ Dodano: Nie Maj 01, 2011 22:18 ]
opel roczink 2000
Moze mi pomoc w znalezieniu przeplywomierza do opla zafiry 1.8 z 2000 roku firmy bosch szukam w sklepach internetowych i nie moge znalesc bylbym wdzeczny za podeslanie linka