Już prawie wszystko działa
Po wpisaniu tego key.action[6] = 8C14A10002 wyskakuje taki błąd to oznacza, że ten przycisk nie może działać z przytrzymaniem? Czy jak?
https://youtu.be/3FsuNYD7mng
no właśnie to oznacza, ze nie masz odpowiedniej licencji (taki kluczyk tam jest) - wpisz to co podałem i będzie działałopalibrzuch pisze: 08 gru 2017, 09:43Po wpisaniu tego key.action[6] = 8C14A10002 wyskakuje taki błąd to oznacza, że ten przycisk nie może działać z przytrzymaniem? Czy jak?
możliwe że tak było, na prawdę nie pamiętam, mogłem też się pomylić przy tworzeniu tej licencji dla Ciebie. przepraszampalibrzuch pisze:Co do tej licencji to dziękuję ale z tego co pamiętam na taki przycisk się umawialiśmy![]()
tak, to jest tylko kwestia konfiguracji, wystarczy odpowiednio skonfigurowana własna akcja. Na razie nie opisałem nigdzie jak to tworzyć, bo można sobie krzywdę zrobić wpisując nie to co trzeba, ale odezwij się na PW - podpowiem co i jak.palibrzuch pisze:Czy jest jakaś akcja na włączenie oświetlenia w środku wszystkich lampek?
faktycznie... dziwne to wyglądapalibrzuch pisze:Mam zmostkowane wkłady, więc u mnie to trochę inaczej działa ale jest spoko
informacja o uruchomieniu i zatrzymaniu jest, ale pokazuje się tylko jak masz zakładkę inną niż radio zaznaczoną. To jest do przerobienia w wolnej chwili, aby było niezależne od aktywnej zakładki. Tzn mogę to przerobić tak by wyświetlało się zawsze i to działa u mnie na CID, ale na GID nie działa - dlatego tego nie ma, bo nie wiem gdzie to jeszcze nie zadziała. O kontrolce na liczniku można pomyśleć... bo to całkiem dobry pomysłpalibrzuch pisze:brakuje tylko jeszcze info czy na wyświetlaczu czy na desce jakiejś kontrolki, że animacja wystartowała
Kod: Zaznacz cały
key.helper.min = 10W przypadku innego modułu ryglowanie drzwi działo tak że po przekroczeniu prędkości 30km/h drzwi się zamykały - tak jakby przycisnąć przycisk pod wyświetlaczem zamykania drzwi (chyba ZB jest podobny układ konsoli przyciskówpalibrzuch pisze: 06 gru 2017, 01:10 Ryglowanie polega na podaniu impulsu 12v krótkiego na każdy zamek i wtedy nie ma możliwości otworzenia od środka dźwignią. Jest luźna.
Dokładnie jest to fabryczna funkcja alarmu a bardziej funkcja którą w opcomie da się włączyć w Recu.
Nie każda ma RECa, zamiast tego są same bezpieczniki.