Zakup Zafiry do 20 tys. PLN
Moderator: Tunio999
Oglądałem tą zafirę. Ten full wypas okazał się nie takim zupełnym wypasem. Wyposażenie to abs,esp kontrola trakcji, dwie elektryczne szyby i lusterka, sprawna klima, dużo poduszek powietrznych, komputer pokazujący spalanie bez navi monochromatyczny. Szkoda, że nie ma świateł przeciw mgielnych i kolorowego wyświetlacza. Ile może kosztować montaż oryginalnych lamp anty mgielnych?
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
a o co Ci te lampy - można założyć Ledyorganista15 pisze:.......Ile może kosztować montaż oryginalnych lamp anty mgielnych?
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Jakby to powiedzieć. Kupiłem to auto . Auto sprawdziliśmy miernikiem lakieru, który wskazuje, że auto nie tłuczone, podwozie ok. W prowadzeniu nic nie stuka, nic nie puka, auto prowadzi się ok. Silnik ładnie pali za pierwszego i nie kopci na niebiesko czy nie dymi. Sprzęgła dwumasowego wcale nie słychać. Klimatyzacja sprawna, po ogólnym zużyciu wnętrza przebieg 140 tyś może się i zgadzać. Auto zostało sprowadzone do Polski z Belgii (wcześniej mi się pomyliło i napisałem chyba, że jest z niemiec) jako auto uszkodzone z niedziałającym wspomaganiem. Awaria okazała się bardzo prosta do usunięcia. Niestety nie ma takiego wyposażenia jakie bym chciał, ale chociaż domontuje sobie parktronic i światła mgłowe. Ja byłem w pierwszej kolejności klientem bo już też kilka osób było na nią chętnych. Niestety auto będę miał dopiero w tygodniu na podwórku bo trzeba zrobić tablice i opłacić oc a wiadomo urzędy w weekend są zamknięte. Cena auta to 22 750zł. Jeśli wg. zapewnień znajomego auto będzie długo i dobrze jeździło to trafiłem na prawdziwą okazję, których mało. Co ważne jak mówił znajomy te auto widziałem jak on to mówił przed odpicowaniem na handel. Powiedział, że teraz mi auto wypierze bo w środku trochę jest brudne i podstawi pod dom. Jak będę miał auto na podwórku to zrobię temat w dziale moje auto.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne