Ale i tak zastanawiam się nad wywaleniem środkowego tłumika. Bo w aucie jak dla mnie jest troszkę za bardzo komfortowo.
Poza tym, nowy rok i nowe działania
Ale dopełniła całość
Dostałem również wiadomość, że jakaś paczka jest do odebrania w paczkomacie
Pojechałem, wklepałem cyferki i okazało się że w środku jest:
WTF ?? :>
Stałem jak wryty i nie wiedziałem o co chodzi
Dopiero po rzucie oka na etykietę, od kogo to przyszło zacząłem się śmiać jak dziki
Kolega Flora odesłał zaprogramowaną skrzynkę REC (wersja HU). Tak zaskoczony jeszcze nigdy nie byłem
Tak więc szybko do autka i na tym całym mrozie przyszło działać. No ale to jest ode mnie silniejsze. Jak coś mam to muszę to zamontować
Wszystko szybciutko podmienione i zaprogramowane. Z kilkoma wpadkami z mojej strony udało się ogarnąć wszystko. Oczywiście po wykonaniu tel. do odpowiedniej osoby
Alarm działa, czujniki w suficie działają, krańcówka maski działa a syrena narobiła tyle szumu pod blokiem, że sąsiedzi mnie chyba już nie lubią
Jedyny problem wynikł po uzbrojeniu alarmu bo po 2 krotnym naciśnięciu guzika otwierają się lewe tylne drzwi.
Po poinstruowaniu przez naszego forumowego GURU Elektroniki
Wiązka wygląda jak robiona w ASO bo tam wszystkie przewody są białe.
Do drzwi zajrzę jak zrobi się cieplej bo może to kwestia zamka, ewentualnie jest gdzieś w środku zwarcie. Ale przez to co zauważyłem zainteresowała mnie prawa wiązka. I tutaj niestety nikt nie działał