Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wszystko się chyba zgadza z ogłoszeniem, auto widziałem na żywo - z mankamentów ma wymienioną szybę przednią (ale może kamień?), pozostałe są z 2008 roku - czy tak może być skoro data produkcji 2009? Nie widziałem tez czujników parkowania - facet powiedział że za 350 zł spokojnie da się to dołożyć?
Opony są w dość kiepskim stanie (z przodu i z tyłu inne - co prawda continetal ale inne rodzaje bieżnika).
Samochód jest z początku 2009, więc szyby z 2008 mogą być. Za 350 zł rzeczywiście kupisz czujniki parkowania (nieoryginalne), ale trochę trzeba będzie rzeźbić w zderzaku. Dobrze, ze obejrzałeś samochód, bo na tych zdjęciach niewiele widać.
Wyposażenie całkiem przyjemne, za to przebieg jakiś podejrzany.
Czujniki zlecę znajomej firmie i w cenie zakupu zrobią mi montaż:-)
Przebieg po kierownicy (obszywana na pewno nie była) siedzeniu kierowcy (żadnych pęknięć na skórze) i pedałach - lekko podtarte wygląda na autentyczny. Ciężko go jakoś zweryfikować bo książki serwisowej nie mają (instrukcje itp są ale książki brak). Kolega odkręcał korek oleju i żadnych przedmuchów nie ma, silnik myty nie był i nie widać na nim żadnych wycieków. tarcze lekko wytarte (na pewno nie nowe).
Jak jeszcze zweryfikować można autentyczność przebiegu? Auto jest praktycznie na miejscu (5 km od mojej pracy).
Mały update - w listopadzie 2014 przy przeglądzie w ASO mial przebieg 323 971 km czyli po przekroczeniu granicy odmlodnial o 200 tys km.
Ostatnio zmieniony 02 lip 2015, 16:56 przez prawnuczek, łącznie zmieniany 1 raz.