numer silnika
-
fysio1978
numer silnika
Witam szanownych kolegów .
Panowie potrzebuje zaczerpnąć waszej wiedzy.
Mój braciszek chce kupić Zafirkę z 2006 roku a że jestem na urlopie postanowiłem mu pomóc
Znaleźliśmy dzisiaj koło Kalisza jeden ciekawy egzemplarz sprowadzona trzy miesiące temu ze Szwajcarii na tabliczce znamionowej ma napisane 74kw przejechałem się nią i wydawało mi się że jest jakby troszkę silniejsza od mojej 100km . podam wam teraz opis silnika może ktoś z was wie jakiej mocy ten silnik u góry lewa strona M3Z19DT trochę niżej M737 DELTA P.M
i słowa po włosku Disegno , Matricola srodek Z19DT
prawy róg dół jak i góra MA3.
Jak ktoś wie coś otych numerkach prosiłbym o podpowiedź auto warte uwagi jak na wyposażenie i wygląd wew i zew. ale ostrożności nigdy za wiele a najbliższe ASO to 100km i koszty . Dzięki za wszelką pomoc . Pozdrawiam [/b]
Panowie potrzebuje zaczerpnąć waszej wiedzy.
Mój braciszek chce kupić Zafirkę z 2006 roku a że jestem na urlopie postanowiłem mu pomóc
Znaleźliśmy dzisiaj koło Kalisza jeden ciekawy egzemplarz sprowadzona trzy miesiące temu ze Szwajcarii na tabliczce znamionowej ma napisane 74kw przejechałem się nią i wydawało mi się że jest jakby troszkę silniejsza od mojej 100km . podam wam teraz opis silnika może ktoś z was wie jakiej mocy ten silnik u góry lewa strona M3Z19DT trochę niżej M737 DELTA P.M
i słowa po włosku Disegno , Matricola srodek Z19DT
prawy róg dół jak i góra MA3.
Jak ktoś wie coś otych numerkach prosiłbym o podpowiedź auto warte uwagi jak na wyposażenie i wygląd wew i zew. ale ostrożności nigdy za wiele a najbliższe ASO to 100km i koszty . Dzięki za wszelką pomoc . Pozdrawiam [/b]
-
Lorry
-
fysio1978
Lorry numer vin nic tu nie da bo na tabliczce jest napisane 74 kw czyli że to wersja 100km
Więc zanim pojedziemy do ASO wolę się upewnić co do tego auto bo po co wywalić 350zł
Muszę powiedzieć że jak powiedziałem sprzedającemu że chcemy spr w ASO to stwierdził iż może jechać nawet do W-wy on auta jest pewny a co do ceny to chce 41000 +250 opłata rej . Wiesz mieszkam we Włoszech blisko Szwajcarii i wiem że można trafić niezłe okazje auto ma przejechane 85650 wydaje się wiarygodny
Więc zanim pojedziemy do ASO wolę się upewnić co do tego auto bo po co wywalić 350zł
Muszę powiedzieć że jak powiedziałem sprzedającemu że chcemy spr w ASO to stwierdził iż może jechać nawet do W-wy on auta jest pewny a co do ceny to chce 41000 +250 opłata rej . Wiesz mieszkam we Włoszech blisko Szwajcarii i wiem że można trafić niezłe okazje auto ma przejechane 85650 wydaje się wiarygodny
-
Woytas
-
Lorry
-
fysio1978
Właśnie kolego miechor wysłałem ci numer vin jakbyś mógł zerknąć koleś mieszka w dawnym woj kaliskim ake najbliższe ASO jeszt prawie 100km bo sprawdzałem
-------------------Scalanie--------------------------------
A tak między nami oglądaliśmy u dealera w Poznaniu ale widać bylo że auto było robione i lakierowane całe nawet gołym okiem jak teraz trzeba patrzeć na wszystko aby potem nie płakać
-------------------Scalanie--------------------------------
A tak między nami oglądaliśmy u dealera w Poznaniu ale widać bylo że auto było robione i lakierowane całe nawet gołym okiem jak teraz trzeba patrzeć na wszystko aby potem nie płakać
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2010, 20:15 przez fysio1978, łącznie zmieniany 1 raz.
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
fysio1978, wstępnie podaję Ci podstawowe dane tej ZB:
nr VIN W0L0AHM756G065788, co oznacza:
W0L = General Motors
0 = Pojazd Nie Specjalny
A = Astra Platform
H = 2004 Platform Generation
M75 = Monocab (Zafira)
6 = 2006
G = Gliwice
065788 = NUMER SERYJNY
Data produkcji: 2006-01-09
Typ Silnika: Z19DTL (rzeczywiście silnik 74kW/100KM)
Numer Seryjny Silnika: 4802982
1RU FARBA ZEWNĘTRZNA (Pannacotta - 2S-Me = Zweischicht-Mineraleffektlack - odpowiednik Opel: Z167)
CT1 DLA BELGII
C68 DLA KLIMATYZACJI ELEKTRONICZNEJ
K13 UŻYWANY Z FILTREM CZĄSTEK STAŁYCH UKŁADU WYDECHOWEGO
K34 STEROWANIE TEMPOMATU, US
LPP SILNIK WYSOKOPRĘŻNY Z19DTL
MM3 UŻYWANY(-A,-E) Z RĘCZNĄ SKRZYNIĄ BIEGÓW
MZ4 RĘCZNA SKRZYNIA BIEGÓW, 6-BIEGOWA
QGF OPONY 205/55/R/16 - 91H
QN1 KOŁO, JEZDNE, STALOWE, 61/2JX16
UAH WYŚWIETLACZ SYSTEMU AUDIO-WIDEO, WYŚWIETLACZ INFOR. GRAFICZNYCH (GID), VAR2
V4M WYPOSAŻENIE 5-GWIAZDKOWE, PAKIET NCAP
pełne zestawienie za chwilę na PW
nr VIN W0L0AHM756G065788, co oznacza:
W0L = General Motors
0 = Pojazd Nie Specjalny
A = Astra Platform
H = 2004 Platform Generation
M75 = Monocab (Zafira)
6 = 2006
G = Gliwice
065788 = NUMER SERYJNY
Data produkcji: 2006-01-09
Typ Silnika: Z19DTL (rzeczywiście silnik 74kW/100KM)
Numer Seryjny Silnika: 4802982
1RU FARBA ZEWNĘTRZNA (Pannacotta - 2S-Me = Zweischicht-Mineraleffektlack - odpowiednik Opel: Z167)
CT1 DLA BELGII
C68 DLA KLIMATYZACJI ELEKTRONICZNEJ
K13 UŻYWANY Z FILTREM CZĄSTEK STAŁYCH UKŁADU WYDECHOWEGO
K34 STEROWANIE TEMPOMATU, US
LPP SILNIK WYSOKOPRĘŻNY Z19DTL
MM3 UŻYWANY(-A,-E) Z RĘCZNĄ SKRZYNIĄ BIEGÓW
MZ4 RĘCZNA SKRZYNIA BIEGÓW, 6-BIEGOWA
QGF OPONY 205/55/R/16 - 91H
QN1 KOŁO, JEZDNE, STALOWE, 61/2JX16
UAH WYŚWIETLACZ SYSTEMU AUDIO-WIDEO, WYŚWIETLACZ INFOR. GRAFICZNYCH (GID), VAR2
V4M WYPOSAŻENIE 5-GWIAZDKOWE, PAKIET NCAP
pełne zestawienie za chwilę na PW