Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam proszę o pomoc silnik benzyna 1,8 po remoncie ale przed remontem było to samo.
Błędów 0 na kompie a objawy sa takie.
Jade 60 na godzine po miescie biegiem 4 puszczam gaz i tak dziwnie szarpnie potem dodaje gazu to samo i sie stabilizuje i tak za każdym razem poduszki pod silnikiem nowe.
Myślałem że przejdzie jej po remoncie ale nie dalej to samo.
rak wkreca sie normalnie na obroty chodzi dobrze tylko te szarpanie zebym mial blisko taka samą zośke to bym sie przejechał i zobaczyl czy tak samo myśle też o poduszce skrzyni
masiula pisze:(...)
Jade 60 na godzine po miescie biegiem 4 puszczam gaz i tak dziwnie szarpnie potem dodaje gazu to samo i sie stabilizuje i tak za każdym razem poduszki pod silnikiem nowe.
Myślałem że przejdzie jej po remoncie ale nie dalej to samo.
A kto jeździ benzyną 60km/h na 4 biegu?? Ile wtedy pokazuje obrotomierz?
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
A kto jeździ benzyną 60km/h na 4 biegu?? Ile wtedy pokazuje obrotomierz?[/quote]
Każdym samochodem tak jeżdze mam honde 1,4 audi a3 1,6 i golfa 4 1,6 i żaden tak nie robi a honda 5 bieg i po miescie mozesz na prostej jechac 50 na godzinie i żaden samochód nie buja jedzie plynnie 2 tysiace obroów ma zafira na 4 przy 60 okolo .
i mój silnik ma zawór egr ale to nie on odślepiłem i jest to samo
dzisiaj podmienilem cewki z prawidlowo dzialajacego silnika ktory nie ma problemu szarpania i dalej to samo czytam w internecie intensywnie i gdzies wyczytalem ze po zrobieniu wydechu obiawy podobno przeszly co o tym myslicie ?