Mapy Navteq do nawigacji Opel
Moderator: Sebu$
Witam, mam takie może głupie pytanie do map Oplowskich. Mam, korzystam ale to co mnie denerwuje to, brak wyświetlania prognozowanej godziny dojazdu lub długości czasowej przejazdu. W ustaniewniach sa takie opcje i je zawsze odznaczam aby wyświetlało. Ale za nic w świecie nie wyświetla tych komunikatów na ekranie.
Czy komuś z kolegów ta opcja działa?
Czy komuś z kolegów ta opcja działa?
-
- Zafiromaniak
- Model:
Niestety, muszą być oddzielne płyty, są mapy całej europy, ale to odczyta jedynie DVD90NAVI. Jeśli chodzi o kody pocztowe, to pierwsze słyszy żeby ten sprzęt to obsługiwał!msx pisze:panowie sciagnalem mape anglii 2011-2012 ale nie ma na niej pocztowych kodow czy mozna to dograc? albo moze ktos ma sprawdzona mape zeby byla aktualna ?
i jeszcze jedno pytanie czy jest mozliwosc wgrania na jedna plytke np anglii i polski czy jednak musza to byc oddzielne plyty?
pozdrawiam
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Nie słyszałem, żeby można było coś dogrywać.msx pisze:pa wie sciagnalem mape anglii 2011-2012 ale nie ma na niej pocztowych kodow czy mozna to dograc? albo moze ktos ma sprawdzona mape zeby byla aktualna ?
i jeszcze jedno pytanie czy jest mozliwosc wgrania na jedna plytke np anglii i polski czy jednak musza to byc oddzielne plyty?
pozdrawiam
Jeżeli masz DVD to podchodzą mapy z BMW - BMW_OPEL_DVD Europa 2011 High 4,7 gb
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
nie ja mam cd 70 navi moze jakies sprawdzone linki do map z codami pocztowymi ktos wrzuciBodek pisze:Nie słyszałem, żeby można było coś dogrywać.msx pisze:pa wie sciagnalem mape anglii 2011-2012 ale nie ma na niej pocztowych kodow czy mozna to dograc? albo moze ktos ma sprawdzona mape zeby byla aktualna ?
pozdrawiam
Jeżeli masz DVD to podchodzą mapy z BMW - BMW_OPEL_DVD Europa 2011 High 4,7 gb
- Bodek
- Zafiromaniak
Te siedem części wypakowują się do jednego obrazu iso, który nagrywasz najlepiej na dvd rw z jak najmniejszą prędkością.
Ma być coś TAKIEGO
to jest podzielony obraz płyty.
Bardziej POLECAM wersję na CD
Ma być coś TAKIEGO
to jest podzielony obraz płyty.
Bardziej POLECAM wersję na CD
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Koledzy mam małą prośbe posiadam mape EE ale niestety nie ma w niej NL <Holandii> próbowałem zassać z linku kolegi ze strony numer 7 bodajże al niestety nie działa. czy byłby ktoś w stanie podesłać mi te mapkę ewentualnie wrzucić na jakiś serwer?? aha odrazu mowie mapy z BMW odpadaj bo mam CD70
z góry wielkie dzięki
z góry wielkie dzięki
- Bodek
- Zafiromaniak
Zobacz tutaj: Gryzońlongerek2x pisze:Koledzy mam małą prośbe posiadam mape EE ale niestety nie ma w niej NL <Holandii> próbowałem zassać z linku kolegi ze strony numer 7 bodajże al niestety nie działa. czy byłby ktoś w stanie podesłać mi te mapkę ewentualnie wrzucić na jakiś serwer?? aha odrazu mowie mapy z BMW odpadaj bo mam CD70
z góry wielkie dzięki
Zobacz tutaj: Gryzoń[/quote]
Dzięki Bodek tak też uczyniłem ale jest problem ponieważ po wypaleniu płytki widzi ją w napędzie ale niestety tak jakby zwieszało się na przeliczeniu trasy i cały czas jest komunikat "czekaj trwa przeliczanie trasy" i teraz dwa pytania czy to wina tego że nagrałem 8X czy poprostu to tak długo trwa??
Dzięki Bodek tak też uczyniłem ale jest problem ponieważ po wypaleniu płytki widzi ją w napędzie ale niestety tak jakby zwieszało się na przeliczeniu trasy i cały czas jest komunikat "czekaj trwa przeliczanie trasy" i teraz dwa pytania czy to wina tego że nagrałem 8X czy poprostu to tak długo trwa??
- Bodek
- Zafiromaniak
Dzięki Bodek tak też uczyniłem ale jest problem ponieważ po wypaleniu płytki widzi ją w napędzie ale niestety tak jakby zwieszało się na przeliczeniu trasy i cały czas jest komunikat "czekaj trwa przeliczanie trasy" i teraz dwa pytania czy to wina tego że nagrałem 8X czy poprostu to tak długo trwa??[/quote]longerek2x pisze:Zobacz tutaj: Gryzoń
Nagraj na CDRW na małej prędkości i wtedy zobaczysz czy będzie to samo.