Centrala GM Warszawa - potwierdzenie napraw gwarancyjnych
Moderator: Tunio999
-
- Mieszkaniec
- Model:
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Chcieli sprawdzać moje, a jest z Belgii - nie chciałemtwardypt91 pisze:Nawet, jeżeli auto nie krajowe?
Wniosek jest jeden - wszystko kosztuje, po co maja za darmo na infolinii pracować.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Mieszkaniec
- Model:
Kosztuje To ile za taką usługę :>
Nie pytałem - będę w ASO - zapytam - Bodek
Ostatnio zmieniony 30 paź 2012, 14:14 przez twardypt91, łącznie zmieniany 1 raz.
Opel Zafira A (po lifcie) - jedyne słuszne auto
- Maciek
- Zafiromaniak
- Auto: Z20LET
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Szczerze mówiąc, jeżeli ktoś już ma Zosie, jeździ i jest zadowolony to bez sensu się stresować i ją sprawdzać, bo mogą wyjść kwiatki i wtedy będzie plucie sobie w brodę
Potwierdzenie przebiegu ma sens przed zakupem auta przez potencjalnego klienta i wtedy czasami nawet warto zapłacić za sprawdzenie takiej informacji.
Potwierdzenie przebiegu ma sens przed zakupem auta przez potencjalnego klienta i wtedy czasami nawet warto zapłacić za sprawdzenie takiej informacji.
-
- Mieszkaniec
- Model:
- Bodek
- Zafiromaniak
+48226061777, +48222091777Kunik pisze:Możecie podać tu numer do tej centrali ? Rozumiem, że sprawdzenie jest darmowe i po numerze Vin ?
Pozdrawiam.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
pytałeś już może o taką usługę?twardypt91 pisze:Kosztuje To ile za taką usługę :>
ja w ASO Koszalin usłyszałem, że musiałbym u nich zrobić np. przegląd techniczny, aby mieli jakieś zlecenie na moje auto. koszt - bagatela 200 zł.
na stronie GM oczywiście zarejestrowany jestem od jakiegoś czasu.
- Bodek
- Zafiromaniak
Jest dokładnie tak jak napisałeś, sama rejestracja na stronie opla nie wystarczy, trzeba wykonać pierwszy przegląd :>miodzik pisze:pytałeś już może o taką usługę?twardypt91 pisze:Kosztuje To ile za taką usługę :>
ja w ASO Koszalin usłyszałem, że musiałbym u nich zrobić np. przegląd techniczny, aby mieli jakieś zlecenie na moje auto. koszt - bagatela 200 zł.
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: A18XER
Tak samo jest z Voucherem Opla - niby dostaje sie 200zł po zarejestrowaniu na stronie Opla i "polubienie"/poleceniu pewnego serwisu, ale nie do końcaBodek pisze:Jest dokładnie tak jak napisałeś, sama rejestracja na stronie opla nie wystarczy, trzeba wykonać pierwszy przegląd :>miodzik pisze:pytałeś już może o taką usługę?twardypt91 pisze:Kosztuje To ile za taką usługę :>
"Darmową usługe" dostaje sie po wcześniejszym skorzystaniu z usług danego serwisu (czyli muszą wprowadzić dane do komputera).
Takie chwyty marketingowe i co najlepsze to co mnie (mniej więcej) interesowało to niestety nie wchodziło w gre (np. serwis klimatyzacji)
dzwoniłem dzisiaj aby jeden VIN zweryfikować, niestety od jakiegoś czasu OPEL ma zmienioną politykę i nie ma możliwości aby podano historię na podstawie VIN.
Wg konsultanta z infolinii Tylko ASO może to sprawdzić po wykonaniu odpłatnego przeglądu i rejestracji auta na siebie w ich bazie.
trochę idziemy w inną stronę niż Europa (Dania, Holandia, Szwecja) gdzie można po VIN dowiedzieć się wszystkiego
Dzwoniłem na numery podane przez Bodka
+48226061777, +48222091777
Wg konsultanta z infolinii Tylko ASO może to sprawdzić po wykonaniu odpłatnego przeglądu i rejestracji auta na siebie w ich bazie.
trochę idziemy w inną stronę niż Europa (Dania, Holandia, Szwecja) gdzie można po VIN dowiedzieć się wszystkiego
Dzwoniłem na numery podane przez Bodka
+48226061777, +48222091777