plandeka na zimę
plandeka na zimę
Witam, potrzebuję plandeki na jeden sezon, problem z wymiarami, na allegro sporo jest rozmiarów typu l, xl, które niby pasują oprócz wysokości i tak się zastanawiam, czy brać większy pokrowiec na vana, czy wciąć taki żeby pasował na styk. Cenowo chciałbym się zmieścić w 100-150zł max.
Szerokość 1,8m
Długość 4,5m
Wysokość ~1,5m
Szerokość 1,8m
Długość 4,5m
Wysokość ~1,5m
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Zgadzam się z podbiel. Kiedyś jak miałem Astrę to kupiłem plandekę - Ściąganie i zakładanie to porażka a i lakier mi porysowało jak był wiatrpodbiel pisze:Jeśli masz zamiar trzymać pod tym auto to se odpuść.
- Albert Einstein
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Uważam, że nie ma to większego sensu, a 300zł można przeznaczyc na coś innego.ablow pisze:dzięki za opinie. chcieliśmy jakoś zabezpieczyć auto głównie przed śniegiem, bo możliwość garażowanie będziemy mieli dopiero od wiosny/lata przyszłego roku. nawet plandeki za 300zł są niewarte kupna?
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
A moja pół roku na zewnątrz (wiosna - lato), pół w garażu (jesień - zima) - też nie marudzicieniassss pisze:moja cały rok stoi na dworze i nic jej nie jest, nie marudzi, nie płacze, wosku nigdy nie widziała, nie ma co przesadzać z tym pieszczeniem samochodów
Garaż dzieli z rowerami, kosiarką i innymi klamotami (te w sezonie letnim), Zośka ma miejscówkę tylko w sezonie zimowym
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Przeglądacz
- Imię: Piotr
- Auto: Opel Zafira1.9
Plandeka... rysuje lakier. Znajomy używał i sam to stwierdził . 300 stówki z powodzeniem można wydać na coś innego.... Moja Zośka stoi cały rok pod chmurką. Fajnie byłoby wstać rano zdjąć plandekę i Niestety trzeba zimą odśnieżyć. Zastanów się co zrobisz z plandeką kiedy już ją zdejmiesz.... Będziesz ją woził(a) w aucie w jakimś pojemniku by roztopiony śnieg i lód nie zalał bagażnika. Będziesz opróżniał(a) pojemnik z wody.... wilgoci. Może zaniesiesz ją do domu.... W tym czasie sąsiad odśnieży auto i odjedzie