[B] - Robert LTM - 1.9CDTI, SPORT, 150KM
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
- Robert LTM
- Zafiromaniak
Hak zamontowany... czas 2hi 15min wszystko metodą plug and play przyda się na pewno jakaś przyczepka z motocyklami czy rowery na wakacje
Ostatnio zmieniony 12 paź 2014, 22:31 przez Robert LTM, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
No super wyszło.
Swoje rowery na wakacje rewelacja.
Swoje rowery na wakacje rewelacja.
No tak to już jest z sąsiadami, że jak mają do Ciebie biznes to są rewelacyjni. A tak to się cieszą jak coś Ci nie pójdzie.Robert LTM0154 pisze: jak porozbierałem sąsiad przyleciał ciesząc się bo myślał że auto rozbiłem
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Homo homini lupus est a już zwłaszcza, jeśli chodzi o sąsiadów...chabretti pisze:No tak to już jest z sąsiadami, że jak mają do Ciebie biznes to są rewelacyjni. A tak to się cieszą jak coś Ci nie pójdzie.
Robert a jak z czujnikami parkowania? Nie głupieją przy założonym haku?
Pytam, bo mam hak u siebie i od początku chodzi mi po głowie założenie czujników parkowania bo mimo wszystko czasem żoneczka parkuje Zośką, a nie zakładałem puki co, gdyż mając w C5 czujniki parkowania przy zamontowanym haku one totalnie głupiały, więc moje doświadczenie nie jest zachęcające do zamontowania czujników...
- Robert LTM
- Zafiromaniak
powiem tak ogólnie bez haka jeżdżę tylko w razie potrzeby zakładam czasem głupieją nie wiem od czego to zależy jeszcze dobrze nie sprawdziłem w teście długodystansowym bo tylko raz używałem przyczepki muszę przegląd zrobić bo jeszcze nie wbity w dowód przez brak czasu i wtedy będę mógł swobodnie patrzeć czy czujniki świrująmiodzik pisze:Homo homini lupus est a już zwłaszcza, jeśli chodzi o sąsiadów...chabretti pisze:No tak to już jest z sąsiadami, że jak mają do Ciebie biznes to są rewelacyjni. A tak to się cieszą jak coś Ci nie pójdzie.
Robert a jak z czujnikami parkowania? Nie głupieją przy założonym haku?
Pytam, bo mam hak u siebie i od początku chodzi mi po głowie założenie czujników parkowania bo mimo wszystko czasem żoneczka parkuje Zośką, a nie zakładałem puki co, gdyż mając w C5 czujniki parkowania przy zamontowanym haku one totalnie głupiały, więc moje doświadczenie nie jest zachęcające do zamontowania czujników...