[B] - Flora - 1.9 CDTI, 150KM, 2006r
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Grawer mi tu nie pasuje, bo napis musiałby być w pionie. Prędzej równolegle puszczę niebieski neon :> Kupiłem w weekend zapas czarnej taśmy izolacyjnej, więc może koszulki termokurczliwe nie będą potrzebnecns80 pisze:Ty jesteś dłubak to zamiast koszulki termokurczliwej lepiej wygraweruj na nim FLORA
Wczoraj bawiłem się opalarką żeby sprawdzić jak wyglądają karbonowe klamki
Oklejanie wykonane bez demontażu klamek, ale efekt zadowalający. W weekend pozbędę się błotnego teksturowania lakieru i zrobię lepsze zdjęcia.
- cns80
- Zafiromaniak
- Imię: Patryk
- Auto: Renault
- Model: Espace4
- Oznaczenie silnika: J4BR
Umyłbyś ją czasem do zdjęćFlora pisze:Wczoraj bawiłem się opalarką żeby sprawdzić jak wyglądają karbonowe klamki
Ale klamki niczego sobie Nie masz pakietu chrom więc nawet ładnie pasują. Następny etap to felgi strukturalne https://www.youtube.com/watch?v=COg15GvQgn8
- Flora
- Zafiromaniak
Klamka uzyskała akceptację żony, która nieświadoma modyfikacji myślała początkowo, że otworzyła cudzy samochód Dostałem jedynie pytanie dlaczego pozostałe drzwi nie są zmienione.
Staram się żeby nie przesadzić, dlatego oklejam jedynie lusterka i klamki. Z przodu może zasłonię chrom na grillu. Zastanawiam się jeszcze czy spoiler dołożyć karbonowy czy w kolorze nadwozia, ale to dość odległe plany.
Staram się żeby nie przesadzić, dlatego oklejam jedynie lusterka i klamki. Z przodu może zasłonię chrom na grillu. Zastanawiam się jeszcze czy spoiler dołożyć karbonowy czy w kolorze nadwozia, ale to dość odległe plany.
- Flora
- Zafiromaniak
Używam diod Samsunga w obudowie 5730, temperatura barwowa 4000K, około 65lm sztuka. Niestety nie mam ich dokładnego oznaczenia.budzio pisze:Flora cóż za diód smd do angels-ów używasz ?
Właśnie próbuję schować elementy chromowaneorganista15 pisze:Ja bym jeszcze dodał srebrne paski, co niektóre zafiry mają wzdłuż linii drzwi.
- Flora
- Zafiromaniak
Oświetlenie podwozia z powodu braku dostępu do samochodu postępuje w żółwim tempie, więc postanowiłem zrobić coś z anielskimi oczami. Podobno rozklejanie lampy jest dziecinnie proste i wystarczy rozmiękczyć klej lekko rozgrzewając lampę w piekarniku, Problemem okazuje się być piekarnik, w którym lampa nie chce się zmieścić
W 'wolnym' czasie udało się za to dopracować algorytm zamieniający dźwięk na światło - efekty wkrótce.
W 'wolnym' czasie udało się za to dopracować algorytm zamieniający dźwięk na światło - efekty wkrótce.
- miodzik
- Zafiromaniak
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Flora pisze: Problemem okazuje się być piekarnik, w którym lampa nie chce się zmieścić
Takiego tematu bym nie wymyślił
Dobry patenciarz jesteś